Όπως ήταν αναμενόμενο υπάρχουν πολλά που λέγονται για το αν είναι καλό ή όχι να κοιμάσαι φορώντας σουτιέν. Από τη μία μεριά υπάρχουν οι γυναίκες που δεν φοράνε σουτιέν όταν κοιμούνται ενώ από την άλλη κάποιες άλλες φοράνε διότι πιστεύουν πως αν κοιμηθούν χωρίς αυτό θα χαλαρώσει το στήθος τους.

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Cyberpsychology, Behavior, and Social Networking, οι γυναίκες είναι πιο επιρρεπείς στην ζήλια από τους άνδρες και μπορούν να εκλάβουν πιο εύκολα μια κίνησή τους ως απιστία (τουλάχιστον όταν πρόκειται για δημοσιεύματα στο facebook).

Η νέα τάση θέλει τις γυναίκες να αφήσουν τα κεκτημένα τους και να επιστρέψουν στις παλιές, παραδοσιακές αξίες. Θυμάται άραγε όμως κανείς πώς πραγματικά ήταν «οι γυναίκες κάποτε;» Η γυναίκα της Νέας Εποχής μπορεί να είναι δυναμική, ανεξάρτητη, αυτόνομη, έχει όμως αποτύχει παταγωδώς στις σχέσεις της με το άλλο φύλο.

Σχεδόν μία στις δύο γυναίκες και τέσσερις στους δέκα άντρες έχουν ερωτικές φαντασιώσεις με άλλα άτομα στη διάρκεια του σεξ, γεγονός που ο ένας στους τρεις θεωρεί σαφή ένδειξη απιστίας, σύμφωνα με μία νέα βρετανική δημοσκόπηση.

Page 1 of 10

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.