Apple iPhone 14 Pro 128GB 256GB

 

Το iPhone 14 διαθέτει κάμερα που σε φωτογραφίζει σε οποιαδήποτε συνθήκη φωτισμού, A15 Bionic chip και λειτουργίες Crash Detection και EmergencBy SOS, για να σε εντοπίζουν όπου κι αν βρίσκεσαι. 

Η οθόνη του iPhone 14 είναι Retina στις 6.1", με λειτουργία HDR, για να έχεις καθαρή εικόνα σε ό,τι και να βλέπεις, είτε είναι σειρά, είτε ταινία. Θα απολαύσεις την παρακολούθηση ενός βίντεο στα social media ή ακόμη και στο YouTube, αφού η διαγώνιος της συσκευής είναι πολύ μεγάλη, ώστε να μην κουράζονται τα μάτια σου και να βλέπεις αυτό που σε ευχαριστεί.

Η κύρια κάμερα του iPhone 14 είναι στα 12 MP, για να απαθανατίζεις τοπία ή και τα αγαπημένα σου πρόσωπα με κάθε λεπτομέρεια και σε ποιοτική ανάλυση. Πιο συγκεκριμένα, με τη λειτουργία Deep Fusion, εστιάζεις και στο παραμικρό αντικείμενο που υπάρχει στο φόντο. Και φυσικά, με το Photonic Engine, αποκτάς περισσότερα χρώματα και ποιοτική εικόνα, ανεξάρτητα από το φωτισμό που έχει στο περιβάλλον που βρίσκεσαι εκείνη τη στιγμή.

Στο iPhone 14 Plus έχει προστεθεί η λειτουργία Crash Detection, όπου όταν σου συμβεί κάποιο τροχαίο, το κινητό σου το αντιλαμβάνεται και ενεργοποιεί τη λειτουργία έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να σε βρουν και να σε βοηθήσουν. Όταν μάλιστα το συγχρονίσεις και με το Applewatch σου, τότε ο εντοπισμός σου γίνεται παιχνιδάκι.

Η σκόνη και το νερό δεν πτοούν το iPhone 14, καθώς αντέχει και στα δύο και δεν χαλάει εύκολα. Επιπρόσθετα, η μπαταρία της συσκευής διαρκεί όλη μέρα, χωρίς να χρειαστεί να τη φορτίσεις άμεσα, χρησιμοποιώντας το έτσι για πολλές ώρες, δίχως να χάνεις τις δυνατότητες που σου προσφέρει, διευκολύνοντας την καθημερινότητά σου.

  1. Η οθόνη έχει στρογγυλεμένες γωνίες που ακολουθούν μια υπέροχα καμπυλωτή σχεδίαση, τηρώντας παράλληλα τις αναλογίες ενός τυπικού ορθογωνίου. Όταν μετράται ως κανονικό ορθογώνιο, η οθόνη έχει διαγώνιο
    5,42 ίντσες (iPhone 13 mini, iPhone 12 mini),
    5,85 ίντσες (iPhone 11 Pro, iPhone XS, iPhone X),
    6,06 ίντσες (iPhone 14, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 11, iPhone XR),
    6,12 ίντσες (iPhone 14 Pro),
    6,46 ίντσες (iPhone 11 Pro Max, iPhone XS Max),
    6,68 ίντσες (iPhone 14 Plus, iPhone 13 Pro Max, iPhone 12 Pro Max),
    ή 6,69 ίντσες (iPhone 14 Pro Max).
    Η πραγματική περιοχή προβολής είναι μικρότερη.

  2. Το iPhone 14 και το iPhone 14 Pro μπορούν να ανιχνεύσουν ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και να καλέσουν βοήθεια. Απαιτείται σύνδεση κινητής τηλεφωνίας ή κλήση μέσω Wi-Fi.

  3. Όλοι οι ισχυρισμοί για την μπαταρία εξαρτώνται από τη διαμόρφωση του δικτύου και πολλούς άλλους παράγοντες.
    Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν.
     Η διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας και οι κύκλοι φόρτισης διαφέρουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.



iPhone 3GS

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.