Ακολούθησε τις μικρές συμβουλές μας για να προετοιμαστείς με τον κατάλληλο τρόπο για τη νέα σεζόν! Μπορεί ο υδράργυρος να μην επιτρέπει ακόμα κοντές φουστίτσες και σορτς, όμως εμείς βρήκαμε μερικά τρικ για να μπορέσουμε να φορέσουμε τα αγαπημένα μας ανοιξιάτικα ρούχα χωρίς να ξεπαγιάσουμε!

Οι ρίγες είναι πλέον ένα all time classic trend της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι.  Με τη μαρινιέρα να πρωταγωνιστεί στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας, δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε έστω και 1 ριγέ t-shirt στην γκαρνταρόμπα μας!

Ρωτήστε όλους και όλες τι εντυπωσιάζει περισσότερο σε μια γυναίκα στην πλειοψηφία θα απαντήσουν τα λεπτά, μακριά και καλλίγραμμα πόδια! Μην απελπίζεστε εάν δεν τα διαθέτετε... Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και να είσαστε σίγουρη ότι σε κάθε εμφάνισή σας θα τραβάτε όλα τα βλέμματα πάνω σας ή μάλλον…στα πόδια σας!

Οι τάσεις είναι δύο! Κάθε γυναίκα ανάλογα με το στιλ της επιλέγει ανάμεσα σε δύο στιλ, για την Άνοιξη. Το ένα είναι τα ρούχα με floral prints, σε παστέλ αποχρώσεις που συνδυάζονται με αντίστοιχα αξεσουάρ, που εκφράζουν ευχάριστη διάθεση.

Page 1 of 29

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.