Η σεντάν Α-Class λοιπόν παρουσιάστηκε πράγματι στην έκθεση του Πεκίνου και μάλιστα στην έκδοσή της Long με το επιμηκυμένο μεταξόνιο, μιας και τα αυτοκίνητα αυτού του είδους είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην Κίνα.

Tα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου Astra θα πραγματοποιηθούν στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (17 - 27 Σεπτεμβρίου, 2015), ωστόσο η εταιρεία φρόντισε να προετοιμάσει τους υποψήφιους αγοραστές δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες του νέου μικρομεσαίου, καθώς επίσης και στοιχεία που αφορούν στα βασικά του χαρακτηριστικά.

Μια από τις ελάχιστες ευχάριστες ειδήσεις της εβδομάδας που φεύγει σήμερα είναι η απόφαση της Fiat να αναβιώσει ένα αγαπημένο αυτοκίνητο. Ο λόγος για το νέο Fiat 124 Spider, το οποίο έρχεται κοντά μας, μετά από απουσία 50 χρόνων.

Πιστή στην υπόσχεσή της η Fiat αποκάλυψε στο πλαίσιο της έκθεσης αυτοκινήτου στην Κωνσταντινούπολη, το μοντέλο που θα αναλάβει να αντικαταστήσει το Linea διεκδικώντας μερίδιο στην κατηγορία των προσιτών, συμπαγών διαστάσεων sedan.

Page 1 of 10

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.