Οι μέρες που τα δερμάτινα ήταν αποκλειστικό προνόμιο των “κακών” αγοριών και των ροκάδων πέρασε. Οι σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει ρούχα σε όμορφα χρώματα και σχέδια με αποτέλεσμα τα δερμάτινα να φοριούνται πλέον ακόμα και από την πιο θηλυκή γυναίκα.

Και όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι. Για πολλούς, το άγχος αρχίζει όταν ψωνίζουν και για άλλους, μετά από τρία πλυντήρια… Σε κάθε περίπτωση, έχετε αντιμετωπίσει χωρίς αμφιβολία ένα από αυτά τα επτά φαινομενικά άλυτα ζητήματα με τζιν σας. 

Ξανθό, κόκκινο ή καστανό; Το χρώµα των µαλλιών είναι πολύ προσωπική υπόθεση. Ακόµα και αν θαυµάζετε τις χρυσαφί ανταύγειες της Τζένιφερ Λόπεζ, πιθανόν να µην είναι κατάλληλες για εσάς. Πρέπει να έχετε πάντα στο νου σας ότι η επιλογή του χρώµατος ακολουθεί τους ίδιους κανόνες µε το µακιγιάζ.

Το eyeliner ξεκίνησε την δεκαετία του ’70 και καθιερώθηκε ως η απόλυτη μορφή σαγηνευτικού μακιγιάζ ματιών και το beauty tool των διεθνών experts. Μεταμορφώνει ολοκληρωτικά κάθε look επεμβαίνοντας στο σχήμα των ματιών – κύρια εκφραστής η απόλυτη star Merilyn Monroe.

   Μετατρέψτε τα μακριά μαλλιά σας στο πιο δυνατό χαρτί της εμφάνισής σας. Αξιοποιήστε το μήκος τους και δημιουργήστε τέσσερα από τα πιο μοντέρνα λουκ που πρωταγωνίστησαν στα ντεφιλέ διάσημων σχεδιαστών.

Με το πέρασμα του χρόνου χρειάζεται να περιστρέφουμε το λαστιχάκι περισσότερες φορές γύρω από την αλογοουρά μας σε σχέση με το παρελθόν. Η γενετική προδιάθεση, οι ορμονικές διαταραχές, αλλά και οι συχνές τεχνικές εργασίες, μπορεί να κάνουν τα άλλοτε πλούσια και πυκνά μαλλιά μας άτονα και πιο αραιά.

Κανείς ποτέ δεν ξέρει τι µπορεί να βρει µέσα σε µια γυναικεία τσάντα. Oύτε καν ο Γάλλος ερευνητής Ζαν Κλοντ Κοφµάν που ύστερα από τριάντα χρόνια παρατήρησης και µελέτης έγραψε ένα βιβλίο για την τσάντα στο οποίο την αναφέρει ως «µυστηριώδες αντικείµενο» που αντανακλά όµως την προσωπικότητα της ιδιοκτήτριας του.

Σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019: Οι οίκοι μόδας είναι αυτοί που καθορίζουν τις τάσεις στο μακιγιάζ για κάθε εποχή! Για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018 προτείνουν ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του κόκκινου στα χείλη και μάτια πράσινα και μπλε με έντονες καμπύλες eyeliner! Πάρτε ιδέες από τα καλύτερα στυλ μακιγιάζ που παρουσιάστηκαν στα fashion shows μεγάλων οίκων μόδας!

Page 1 of 32

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.