Σαλάτες-αλοιφές, ντιπ, ντάκοι, κρεατικά, τυροκομικά, πιτάκια κι άλλα πολλά μπορούν να γίνουν γευστικά μεζεδάκια για τη συνοδεία της μπύρας ή του κρασιού!
Σαλάτες-αλοιφές, ντιπ, ντάκοι, κρεατικά, τυροκομικά, πιτάκια κι άλλα πολλά μπορούν να γίνουν γευστικά μεζεδάκια για τη συνοδεία της μπύρας ή του κρασιού!
Το ξέρετε ότι η ζάχαρη «κρύβεται» σε τροφές που ίσως να μην το περιμένετε; Αν θέλετε να ξέρετε τι τρώτε και να κάνετε τις σωστές επιλογές, διαβάστε παρακάτω…
Η πατάτα είναι το λαχανικό -γιατί περί λαχανικού πρόκειται- με τις περισσότερες προσωπικότητες από κάθε άλλο. Έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώνεται σε κάτι τελείως διαφορετικό κάθε φορά, ανάλογα με τον τρόπο που θα τη μαγειρέψουμε και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε. Ας δούμε 10 τρόπους για να την κάνουμε πεντανόστιμη…
Κλέβει την παράσταση στο γιορτινό τραπέζι! Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες και θα έχετε την ωραιότερη γαλοπούλα με τραγανή κρούστα και ζουμερό ψαχνό.
Η ντομάτα είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή λαχανικά καθώς σπάνια λείπει από το τραπέζι η αγαπημένη μας χωριάτικη σαλάτα.Όμως αποτελεί και ένα παρεξηγημένο λαχανικό γιατί συχνά ακούγεται ότι «κάνει κατακράτηση υγρών» ή ότι «παχαίνει γιατί έχει πολλά σάκχαρα» με αποτέλεσμα πολλοί να την αφαιρούν από τη διατροφή τους.
Σε oλόκληρο σχεδόν τον κόσμο, το χριστουγεννιάτικο τραπέζι αποτελεί συνδυασμό της ιδέας της φιλοξενίας με τις τοπικές συνθήκες παραγωγής και καθημερινότητας.
Είναι, νόστιμο και πολύ θρεπτικό. Αρέσει λόγω της τραγανής υφής του και της γλυκιάς γεύσης του και είναι τόσο θρεπτικό που, εδώ και χιλιάδες χρόνια χρησιμοποιείται.
Πιροσκί με γέμιση πατάτας ή κιμά: Χρόνος Προετοιμασίας: 1 ώρα Χρόνος Εκτέλεσης: στον φούρνο 30-40 λεπτά
Λένε πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από μια μπουκιά εκλεκτή σοκολάτα. Εμείς σας βρήκαμε τους δέκα κορυφαίους στο είδος.Λένε πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από μια μπουκιά εκλεκτή σοκολάτα. Εμείς σας βρήκαμε τους δέκα κορυφαίους στο είδος. Γιατί, αν είναι να γίνει το ατόπημα, ας γίνει με στυλ.