Το φόρεμα του καλοκαιριού..

Ένα από τα μεγαλύτερα trends για φέτος το καλοκαίρι είναι τα φορέματα με έναν ωμό έξω. Ό,τι πρέπει δηλαδή για να δείξετε την γυμνασμένη σας πλάτη αλλά και το υπέροχο μαύρισμα σας. Για το λόγο αυτό το βρετανικό Cosmopolitan, σας βοηθάει να διαλέξετε το πιο όμορφο φόρεμα με έναν ώμο που να ταιριάζει στο στιλ σας.

Το απλό φόρεμα: Το πιο απλό και ταυτόχρονα σικ φόρεμα με έναν ώμο που μπορείτε να διαλέξετε. Μπορείτε να το φορέσετε με μπαρέτες το πρωί αλλά και με ένα ζευγάρι heels το βράδυ, με την ίδια ευκολία.

Σε έντονο χρώμα για να τονίζει το μαύρισμά σας: Όλες οι αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κοραλλί ταιριάζουν τόσο στα μαυρισμένα σώματα. Αυτό το φόρεμα θα αναδείξει τις καμπύλες σας και με ένα ζευγάρι σανδάλια σε μεταλλική απόχρωση θα σας δείξει πιο στιλάτη από ποτέ.

Αρχαιοελληνικό στιλ:
Το «greek chic» όπως λένε και οι Ευρωπαίοι αντιπροσωπεύει την απόλυτη κομψότητα και με αυτό το υπέροχο φόρεμα και ένα ζευγάρι αρχαιοελληνικά σανδάλια, θα μοιάζετε με ολύμπια θεά!

Το κλασικό φλόραλ:
Είναι φλοράλ και το απαιτεί το καλοκαίρι. Ντραπέ λεπτομέρειες που αγκαλιάζουν τις καμπύλες σας και στενή μέση που θα σας αδυνατίζει. Ένα ζευγάρι pumps σε nude απόχρωση και είστε έτοιμη για την βραδινή σας έξοδο.

Πιέτες και το καλοκαίρι

Μια από τις πολλές τάσεις που έπαιξαν τον Χειμώνα, οι πιέτες , συνεχίστηκε και την Άνοιξη- Καλοκαίρι του 2016. Αλλά αυτή την φορά ονομάστηκε «pleats gathered» και εννοεί την συγκέντρωση διαφορετικών σχεδίων πιέτας σε ένα σύνολο. Εσείς θα πείτε όχι;

Ειδικά οι φούστες με πιέτες είναι ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας που σίγουρα δεν πρόκειται να σας αφήσει αδιάφορη!

Μια τέτοια φούστα είναι κατάλληλη για γιορτινές εμφανίσεις, ειδικά στο χρώμα του απαλού ροζ τριαντάφυλλου. Συνδυάστε την με δαντελωτό μπλουζάκι σε παστέλ αποχρώσεις και από κοσμήματα προτιμήστε πέρλες.

Βέβαια, ένα ρούχο με πτυχώσεις μπορεί να φανεί χρήσιμο όχι μόνο σε εορταστικές βραδιές αλλά και για καθημερινά ντυσίματα. Φορέστε ρούχα με πιέτες και κάντε τη διαφορά!

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.