Το iPhone 5S σε πολλά χρώματα.. έρχεται και το 6.

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι και η κυκλοφορία του νέου iPhone, τόσο περισσότερες φήμες θα κυκλοφορούν για τη νέα συσκευή της Apple. Οι τελευταίες πληροφορίες υποστηρίζουν πως το iPhone 5S θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιούλιο και μπορεί να έρθει με δύο ή τρία διαφορετικά μεγέθη οθόνης και ποικιλία χρωμάτων.

Σε μία δήλωση του, ο αναλυτής Brian White, της εταιρίας εφοδιασμού τεχνολογικών ειδών Topeka, υποστήριξε πως η Apple θα θελήσει να δώσει περισσότερες επιλογές στο καταναλωτικό κοινό.

«Πιστεύουμε πως η Apple έχει αρχίσει να βλέπει πως πλέον ένα μέγεθος ανά νέα συσκευή δε λειτουργεί για όλους τους πελάτες και πως προσφέροντας στους καταναλωτές μία τέτοια επιλογή θα της δώσει τη δυνατότητα να διευρύνει το μερίδιό της στην αγορά», τονίζει ο White.

Η τελευταία έκδοση του iPhone διαθέτει μία οθόνη 4 ιντσών, ελαφρώς μεγαλύτερη από τις 3.5 ίντσες που διέθεταν τα προηγούμενα μοντέλα. Αυτή η εκτίμηση του White συμβαδίζει με τις προηγούμενες του ίδιου αναλυτή, όταν από τον Ιανουάριο του τρέχοντας έτους υποστήριζε πως το iPhone 5S θα ερχόταν σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα.

Φυσικά, ακόμα δεν υπάρχουν προβλέψεις για τα πιθανά μεγέθη ή τα χρώματα που θα κυκλοφορήσει η νέα συσκευή, με τον White όμως να συνεχίζει τις προβλέψεις του λέγοντας πως «η έρευνα μας δηλώνει ότι δε θα πρέπει να περιμένουμε ότι η τιμή θα πέσει κάτω από τα 300 δολάρια. Αυτοί που περίμεναν να δουν μία τιμή κοντά στα 150-200 δολάρια μάλλον θα πρέπει να απογοητευθούν. Αυτή τη στιγμή η μόνο τιμή που βγάζει τώρα περισσότερο νόημα είναι αυτή των 300-350 δολαρίων».

Όλα τα παραπάνω είναι εικασίες και προβλέψεις, το μόνο που μπορεί κανείς να παρατηρήσει με βάση και τα στατιστικά δεδομένα των πωλήσεων, είναι πως η Apple ίσως θα πρέπει να αλλάξει την πολιτική της διάθεσης των συσκευών, αν θέλει να συμβαδίσει με το γρήγορο ρυθμό που ακολουθούν οι Android συσκευές.

Έρχεται και το iPhone 6

Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται και το νέο iPhone 6 της Apple σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Το iPhone 6 αναμένεται να είναι ακόμα πιο λεπτό διατηρώντας ωστόσο το ίδιο design που έκανε τη συσκευή να ξεχωρίζει. Η νέα συσκευή της Apple θα έχει εντυπωσιακή οθόνη 4.5 ιντσών ενώ το τηλέφωνο θα βγαίνει σε μαύρο και ασημί χρώμα.

Το iPhone 6 θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι όμως όπως πάντα περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές.  Η συσκευή θα διαθέτει επίσης ένα νέο πρότυπο ασφαλείας που θα αναγνωρίζει τα δάχτυλα του ιδιοκτήτη και θα ξεκλειδώνει με αυτόν τον τρόπο. Έτσι δεν θα μπορεί ο κλέφτης να αποκτήσει πρόσβαση στα αρχεία και τα δεδομένα του χρήστη που έχασε το τηλέφωνό του.

Η Apple τελευταία ετοιμάζει το διάδοχο του iPhone 5 που θα είναι το iPhone 6 ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι αρχικά θα κυκλοφορήσει το 5S και μετά το 6. Η τεχνολογία θα ονομάζεται iPhone Math και θα ενσωματωθεί στο νέο τηλέφωνο iPhone 6 με την οθόνη των 4.5 ιντσών.

Ο χρήστης του iPhone 6 θα μπορεί να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο με το δαχτυλικό του αποτύπωμα, εύκολα και απλά χωρίς τη χρήση κωδικού.
Η επίσπευση της κυκλοφορίας γίνεται λόγω των χαμηλών πωλήσεων του iPhone 5 αλλά και του έντονου ανταγωνισμού που έχει παρουσιάσει και θα παρουσιάσει ακόμα καλύτερες συσκευές.

Δεν αποκλείεται η Apple να λανσάρει και ένα νέο πιο φτηνό μοντέλο που θα ανταγωνιστεί τα φτηνότερα μοντέλα της αγοράς.

iPhone 3GS

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.