H 50η Σίντυ Κρόφορντ ποζάρει ολόγυμνη

Θέλοντας να «πάρει εκδίκηση» για την υποτιθέμενη «αρετουσάριστη» φωτογραφία που διέρρευσε από φωτογράφισή της για το «Marie Claire», η Cindy Crawford ποζάρει ξανά ολόγυμνη, αυτή τη φορά για λογαριασμό του ηλεκτρονικού περιοδικού «Off Camera Show».

Οι ραγάδες, η χαλάρωση και η κυτταρίτιδα που φαίνονταν στο κορμί του πρώην super model, όπως αποδείχθηκε ήταν προιόν επεξεργασίας από την αρνητική πλευρά και αποτελούν πλέον μία κακή ανάμνηση για την ίδια.

«'Ενιωσα αιφνιδιασμένη και ευάλωτη. Σίγουρα η φωτογραφία δεν ήταν αντιπροσωπευτική. Εγώ δηλαδή δε βλέπω αυτή την εικόνα όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη.

Η φωτογραφία είχε υποστεί επεξεργασία... από την αρνητική πλευρά! Ο λόγος βέβαια, που δε βγήκα να μιλήσω, ήταν γιατί είδα το θετικό αντίκτυπο που είχε στις γυναίκες, και γιατί ήξερα ότι δεν ήταν αληθινή. Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί το να βλέπεις την ατέλεια του άλλου, σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα.

Εγώ για παράδειγμα, μπορεί να έχω λανθασμένη εικόνα για την εμφάνισή μου αλλά ποιον πειράζει; Μπορεί να θεωρώ ότι είμαι πολύ καλύτερη από ότι πραγματικά είμαι. Πολλές γυναίκες είναι πιο αυστηρές με τον εαυτό τους από ότι θα έπρεπε», είχε δηλώσει η ίδια για την επίμαχη φωτογραφία.

Το διασημότερο μοντέλο των '90s, λίγο πριν κλείσει τα 50 της χρόνια, όπως θα δείτε, διαθέτει ένα κορμί που σίγουρα θα ζήλευαν πολλές γυναίκες της ηλικίας της και δεν έχει κανένα λόγο να μην το δείξει.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, που φέρει την υπογραφή του Sam Jones, η Cindy Crawford ποζάρει όπως την γέννησε η μαμά της, καλύπτοντας, ωστόσο, με το ένα χέρι το στήθος της.

Η ίδια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το εξώφυλλο του περιοδικού, σχολιάζοντας στη λεζάντα που το συνόδευε «Στο νέο επεισόδιο του off camera show, μιλάω για την μικρή πόλη από όπου ξεκίνησα, τα γενέθλια μου που πλησιάζουν και το νέο μου βιβλίο».

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.