H Ελλάδα στους δημοφιλείς προορισμούς πολυτελείας

Μέσα στη λίστα με τους υψηλούς σε ζήτηση προορισμούς πολυτελών ταξιδιών η Ελλάδα, μαζί με τη γειτονική Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία και άλλες ευρωπαϊκές και μη χώρες.

Φαίνεται πως η Ελλάδα «στρογγυλοκάθισε» στη 10η θέση των προορισμών πολυτελείας –με τις ΗΠΑ να εξαιρούνται-, σύμφωνα με τον αμερικανικό Οργανισμό Virtuoso, κορυφαίο τουριστικό οργανισμό που εξειδικεύεται στον πολυτελή τουρισμό.

Κι αν θέλετε να δείτε τους… ανταγωνιστές της, στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ιταλία, με το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τον Καναδά, την Ισπανία, τη Γερμανία, το Μεξικό, τη Νότια Αφρική και την Ολλανδία να ακολουθούν.

Τα περισσότερα διεθνή ΜΜΕ δείχνουν να συμφωνούν με τη θέση της Ελλάδας μέσα στη λίστα, ενώ συγκεκριμένα η Guardian χαρακτήρισε τη Μύκονο ως το μεγάλο νικητή του καλοκαιριού στη Μεσόγειο.

Κυκλάδες, Κρήτη και Κύπρος oι απόλυτοι φθινοπωρινοί προορισμοί σύμφωνα με την Telegraph.

Ελλάδα και Κύπρος έχουν την τιμητική τους σύμφωνα με ρεπορτάζ της Telegraph για τους καλύτερους προορισμούς μέσα στο φθινόπωρο.

Ανάμεσα στη Μαγιόρκα, τη Σαρδηνία, την Τοσκάνη και τη Σικελία βρίσκεται και το νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων, η Κρήτη και η Κύπρος, στις προτάσεις της Telegraph για τους απόλυτους προορισμούς με… φθινοπωρινό ήλιο. Συγκεκριμένα για τις Κυκλάδες αναφέρεται στο… ηδονιστικό clubbing και τα εστιατόρια της Μυκόνου, τη θέα της Σαντορίνης και την ησυχία της Νάξου και της Πάρου αυτή την εποχή, ενώ για την Κρήτη τονίζει ότι «είναι εξαιρετική επιλογή για τα μέσα του Σεπτέμβρη». Την Κύπρο τοποθετεί σε προορισμό κατάλληλο για τα τέλη του Οκτώβρη, σημειώνοντας ότι έχει «ίσως το πιο ήπιο κλίμα από όλες τις μεσογειακές χώρες».

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.