Smoky eye look με μολύβι;

Ποιoς είπε ότι για να πετύχετε το πιο κλασικό και σέξυ μακιγιάζ ματιών πρέπει να χρησιμοποιήσετε οπωσδήποτε σκιά; Αρκούν ένα μολύβι με ειδικό πινέλο και μία μάσκαρα για να χαρίσετε ένταση και μυστήριο στο βλέμμα.

Είναι πανεύκολο να τα καταφέρετε, καθώς δεν χρειάζεται να έχετε ούτε ειδικές γνώσεις ούτε... σταθερό χέρι. Το «μουντζουρωμένο» εφέ στα βλέφαρα είναι ό,τι πιο hot για το μακιγιάζ του χειμώνα. Το επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα που δημιουργεί δίνει βάθος στο βλέμμα, το κάνει σαγηνευτικό, τολμηρό και ακαταμάχητο.

Βήμα βήμα συμβουλές για να υιοθετήσετε την τάση

Σχεδιάστε με το μολύβι στο κινητό βλέφαρο μια παχιά γραμμή και με το ειδικό πινελάκι που ενσωματώνεται πάνω του σβήστε τη προς την εξωτερική γωνία του ματιού δημιουργώντας ένα απαλό πλάγιο V. Στη συνέχεια κάντε το ίδιο και στο κάτω.

Υπάρχουν τέσσερα πολύ απλά βήματα να κάνεις για να αποκτήσεις πιο μεγάλα και πιο φωτεινά μάτια και μας τα λέει και τα τέσσερα ο Αυστραλός makeup artist Napoleon Perdis.

1. Ξεκίνα με τη μάσκαρα. Δημιουργεί άμεση αντίθεση και σε καθοδηγεί για το υπόλοιπο μακιγιάζ.

2. Χρησιμοποίησε ένα μολύβι για να γεμίσεις τα φρύδια σου ξεκινώντας από τις εξωτερικές γωνίες. Αυτή είναι η περιοχή που χρειάζεται περισσότερη προσοχή.

3. Με ένα μπεζ μολύβι κάνε μία γραμμή στο κάτω σου βλέφαρο και με ένα μπλε μολύβι μία γραμμή στο πάνω βλέφαρο. Με αυτό τον τρόπο θα κάνεις το λευκό των ματιών σου να φαίνεται πιο λευκό και επομένως πιο φωτεινό.

4. Επέλεξε μία γυαλιστερή ουδέτερη σκιά και άπλωσέ την στο κέντρο του βλεφάρου σου.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.