Τα top trends στο μακιγιάζ για το 2019.

Σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019: Οι οίκοι μόδας είναι αυτοί που καθορίζουν τις τάσεις στο μακιγιάζ για κάθε εποχή! Για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018 προτείνουν ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του κόκκινου στα χείλη και μάτια πράσινα και μπλε με έντονες καμπύλες eyeliner! Πάρτε ιδέες από τα καλύτερα στυλ μακιγιάζ που παρουσιάστηκαν στα fashion shows μεγάλων οίκων μόδας!

Τα κόκκινα χείλη: το συγκεκριμένο trend το είδαμε σε πολλούς οίκους μόδας συνδυασμένο με απόλυτη λιτότητα στο υπόλοιπο πρόσωπο και highlighting σε σημεία κλειδιά όπως η εσωτερική γωνία των ματιών, τα ζυγωματικά και το κέντρο του άνω χείλους.

Καμπύλες eyeliner: απόλυτα θηλυκό look ματιών. Για να βρείτε πού είναι η σωστή για το πρόσωπό σας κλίση για τη γραμμή eyeliner, ακολουθήστε την πορεία μιας νοητής γραμμής που ξεκινά από το εξωτερικό του κάτω βλεφάρου και καταλήγει στην άκρη του φρυδιού. Μαρκάρετε ελαφρά με ένα μολύβι πού θέλετε να τελειώνει η γραμμή και ενώστε διαγώνια με τη βάση των βλεφαρίδων. Έτσι θα έχετε τη βασική γραμμή σας και ανάλογα με το look μπορείτε να παίξετε με το πάχος της αλλά πάντα η άκρη της γραμμής θα πρέπει να είναι λεπτή και όσο πάει πιο κοντά στο βλέφαρο θα παχαίνει σταδιακά. Κάντε το σχήμα σας με μια σκιά πρώτα ώστε να μπορεί να σβηστεί εύκολα. Εάν κάνετε κάποιο λάθος, με μια μπατονέτα ποτισμένη με ενυδατική κρέμα σβήστε με κοφτές κινήσεις.

Έντονα φρύδια: ένα look που δεν υιοθετείται εύκολα αφού μπορεί να αγριέψει το πρόσωπο και να προσθέσει χρόνια. Εάν το τολμήσετε, προτιμήστε σκιά για να "γεμίσετε" τα φρύδια σας ώστε να δείχνει πιο φυσικό. Δε χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα εντελώς καινούργιο σχήμα φρυδιών, απλά να τα γεμίσετε έντονα!

Έντονες Βλεφαρίδες: τίποτα δεν κάνει το βλέμμα πιο θηλυκό από τις πλούσιες βλεφαρίδες. Εκτός από τις ψεύτικες βλεφαρίδες που σίγουρα θα "γεμίσουν" το βλέμμα, δοκιμάστε να κάνετε μικρές τελίτσες στη βάση των βλεφαρίδων του άνω και κάτω βλεφάρου -το μυστικό είναι να καλύψετε τη γυμνή περιοχή του δέρματος στη βάση των βλεφαρίδων-. Αυτή η τεχνική θα τις κάνει να φαίνονται πιο πλούσιες.

Μπλε και πράσινα Μάτια: όλες οι ανοιχτές αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου είναι το φετινό ξεχωριστό trend για τα μάτια. Είτε είναι σκιά, είτε είναι eyeliner, είναι must have για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018. Μπορεί να είναι έντονα χρώματα αλλά υπάρχουν και διακριτικοί τρόποι να τα "φορέσετε" όπως σκιά ή eyeliner μόνο στο κάτω βλέφαρο και στο εσωτερικό του, το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με γήινους τόνους στο υπόλοιπο πρόσωπο. Εναλλακτικά, εφαρμόστε το στο άνω βλέφαρο σαν μια λεπτή γραμμή που θα ακολουθεί το σχήμα του ματιού.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.