Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: τραπέζι ή πάρτι.

Μετά το εορταστικό τραπέζι των Χριστουγέννων, αυτό της Πρωτοχρονιάς δεν υπολείπεται σε αίγλη! Βέβαια κάποιες οικοδέσποινες επιλέγουν για το ρεβεγιόν να κάνουν μπουφέ και όχι τραπέζι.

Και για τις δύο αυτές επιλογές σου έχουμε μενού με λύσεις!  Είτε αποφασίσεις να παραθέσεις δείπνο είτε να κάνεις ένα πάρτι με μπουφέ σου έχουμε μια τέλεια συνταγή για να ικανοποιήσεις τους καλεσμένους σου!

Στο μενού της Πρωτοχρονιάς δώσαμε έμφαση στο ρόδι που είναι ένα φρούτο που συμβολίζει την καλοτυχία για να ξεκινήσεις την νέα χρονιά αλλά και σε ένα κυρίως πιάτο με χοιρινό που είναι παραδοσιακά σε πολλά μέρη της Ελλάδας το βασικό υλικό για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.

Γεμιστό χοιρινό ρολό με μυρωδικά

Συστατικά