Διακοπές: Mαζί με τα απαραίτητα προιόντα ομορφιάς!

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές σου διακοπές (αν δεν έχεις πάει ήδη...) διάβασε τα παρακάτω 4 tips που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου όταν φτιάχνεις το νεσεσέρ με τα καλλυντικά που θα πάρεις μαζί σου έτσι ώστε και να εξοικονομήσεις χώρο και να έχεις όλα όσα χρειάζεσαι μαζί σου..

Διπλά προϊόντα

Όταν πακετάρεις για ένα ταξίδι, ένας από τους κύριους στόχους σου είναι να χρησιμοποιείς λίγα προϊόντα με πολλές χρήσεις. Για παράδειγμα, μπορείς να πάρεις μία ενυδατική κρέμα που προσφέρει και αντιηλιακή προστασία. Επίσης, μπορείς να πάρεις μία σκιά που μπορεί να φορεθεί και σαν κραγιόν. Ψάξε για τέτοια προϊόντα. Θα εκπλαγείς από το πόσα πολλά θα βρεις. 

Ενυδατώσου

Αν πετάξεις με αεροπλάνο πρέπει να λάβεις υπόψιν σου τον ξηρό αέρα του αεροπλάνου που θα ξηράνει την επιδερμίδα σου. Για να το αποφύγεις αυτό βάλε μία καλή στρώση ενυδατικής κρέμας πριν φύγεις για το αεροδρόμιο και έχε μαζί σου σε μικρή συσκευασία ταξιδιού ένα water spray για να ενυδατώνεσαι όποτε νιώθεις ότι το χρειάζεται η επιδερμίδα σου. 

Φύλαξε τα δειγματάκια

Πρόκειται για ένα tip που πρέπει να έχεις πάντα στο νου σου όλο το χρόνο. Όποτε βρίσκεις δειγματάκια βάζε τα σε ένα τσαντάκι το οποίο μπορείς να χρησιμοποιείς όταν έρχονται οι καλοκαιρινές σου διακοπές. Έτσι μπορείς να έχεις μαζί σου μικρά σαμπουάν, κοντίσιονερ, ενυδατικές κρέμες και πολλά άλλα πράγματα. 

Μαντηλάκια

Μπορεί να μην είναι εύκολο να μεταφέρεις όλα τα υγρά καλλυντικά σου σε μικρά μπουκαλάκια αλλά υπάρχουν πολλά προϊοντα που μπορείς να βρεις σε μορφή υγρού μαντηλιού. Συγκεκριμένα μπορείς για παράδειγμα να βρεις ασετόν, αποσμητικό, ξεβαφτικό για μακιγιάζ και πολλά άλλα πράγματα σε μαντηλάκια.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.