Δύο 'γαζέλες' τρέλαναν τη Μύκονο

Οι εκρηκτικές καλλονές βρέθηκαν ταυτόχρονα στο «νησί των ανέμων» για ολιγοήμερες διακοπές εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις τους στις κοσμικές παραλίες, στα Ματογιάννια, αλλά και στα φημισμένα εστιατόρια στα οποία γευμάτισαν. Πρώτη είδηση έγινε η Μύκονος σε όλα τα διεθνή Μέσα αφού οι φωτογραφίες της Ναόμι Κάμπελ και της Σοφία Βεργκάρα από τις ολιγοήμερες διακοπές τους στο νησί έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Οι δύο καλλονές βρέθηκαν στη Μύκονο τις ίδιες ακριβώς μέρες, εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις τους, ενώ τα social media έπιασαν φωτιά διοχετεύοντας λεπτομερείς πληροφορίες των κινήσεών τους..

Η εντυπωσιακή και καλλίγραμμη Ναόμι Κάμπελ εμφανίστηκε αρκετά απρόσιτη, πάντα συνοδευόμενη από σωματοφύλακες, επισκέφτηκε λιγότερο κοσμικές παραλίες και εστιατόρια, ενώ έδειξε εμφανώς τη δυσαρέσκειά της σε όποιον επιχείρησε να τη φωτογραφήσει. Αντίθετα, η εκρηκτική Βεργκάρα ήταν ιδιαίτερα κοινωνική και προσιτή με τον κόσμο, μοίραζε απλόχερα χαμόγελα και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με Ελληνες που την αναγνώρισαν.

Η Κολομβιανή καλλονή είχε επισκεφτεί τη Μύκονο στο παρελθόν και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2011, καλεσμένη από Ελληνα φίλο της που διατηρεί σπίτι στο νησί. Η Βεργκάρα, η οποία ξεκίνησε ως μοντέλο και τώρα κάνει καριέρα ως ηθοποιός στις ΗΠΑ, ανακηρύχθηκε το 2012 η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα της αμερικάνικης τηλεόρασης κερδίζοντας μέσα σε έναν χρόνο 19 εκατ. δολάρια! Μάλιστα η πανέμορφη σταρ που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Modern Family» στο κανάλι ABC έχει προταθεί τρεις φορές για βραβείο Emmy, ενώ το περιοδικό People την έχει συμπεριλάβει στη λίστα με τους 50 ομορφότερους ανθρώπους στον πλανήτη.

Η εμφάνιση της Σοφία Βεργκάρα την περασμένη Κυριακή με σέξι μαύρο μαγιό στην Ψαρού εντυπωσίασε τους πάντες.

Πριν από λίγο καιρό εκείνη έγινε και το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνια Follow the Script που ωθεί τον κόσμο να κάνει εξετάσεις για τον θυρεοειδή. Στο παρελθόν η ίδια είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης θυρεοειδούς.

Η Βεργκάρα έφτασε στη Μύκονο το περασμένο Σάββατο13 Ιουλίου μαζί με την παρέα της και έμεινε σε μια υπερπολυτελή βίλα του Mykonos Top Villas της Κατερίνας Τοπούζογλου (το συγκεκριμένο γραφείο αναλαμβάνει τη διαμονή και τις μετακινήσεις VIP στο νησί), καλεσμένη γνωστής Ελληνίδας, γόνου μεγάλης και παλιάς εφοπλιστικής οικογένειας, με την οποία γνωρίζονται από τη Νέα Υόρκη.

Η 41χρονη Λατίνα συνοδευόταν από τον 38χρονο Αμερικανό αρραβωνιαστικό της και επιχειρηματία Νικ Λεμπ, τον 21χρονο γιο της Μανόλο και κάποιους ακόμα φίλους της.

Φωτιά στα social media
Ιδιαίτερα άνετη, ανέβασε η ίδια μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Τwitter από τις βόλτες της στο νησί, ενώ έγραψε την Παρασκευή 12 Ιουλίου την ημέρα του ταξιδιού της στη χώρα μας: «Στον δρόμο για την Ελλάδα εκεί που θα συνδυάσουμε τη δουλειά με την απόλαυση». Η Βεργκάρα ήταν χαμογελαστή, δεν δίστασε να επισκεφτεί τις πιο κοσμικές παραλίες και τα πιο μοδάτα εστιατόρια, ενώ δεν είχε κανένα πρόβλημα με την αναγνωρισιμότητά της.

Η Σοφία Βεργκάρα αναστάτωσε τα Ματογιάννια με το λευκό φόρεμα που τόνιζε ιδιαίτερα τις καμπύλες της.

Η εμφάνισή της την περασμένη Κυριακή με σέξι μαύρο μαγιό στην Ψαρού έκλεψε όλα τα ανδρικά βλέμματα. Ιδιαίτερα θηλυκή και με αρμονικές καμπύλες δεν αποχωρίστηκε, ακόμα και στην πλαζ, το ολόχρυσο ρολόι και τα βραχιόλια της, καθώς και τα Van Cleef & Arpels σκουλαρίκια της, ενώ έφτασε στην παραλία κρατώντας μια μεγάλη τσάντα Louis Vuitton. Το μεσημέρι μαζί με την παρέα της ανέβηκε για φαγητό στο φημισμένο Nammos.

Την επομένη εμφανίστηκε στο Καλό Λιβάδι με εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό της εταιρείας Agent Provocateur και με αέρινη μάξι πράσινη φούστα. Ιδιαίτερα ευδιάθετη μοίραζε χαμόγελα αλλά και τρυφερά φιλιά με τον αγαπημένο της, ενώ μετά το κολύμπι κατευθύνθηκε στο εστιατόριο Solymar. Την ίδια μέρα η βραδινή της έξοδος στα Ματογιάννια με λευκό μίνι φόρεμα και φούξια πλατφόρμες εντυπωσίασε τους πάντες. Η παρέα γευμάτισε ένα βράδυ και στο Santa Marina όπου η ιδιοκτήτριά του Χριστιάνα Παπαγεωργίου έτρωγε μαζί με καλές φίλες της. Η Βεργκάρα εξαιρετικά φιλική δοκίμασε τις μεσογειακές και ιαπωνικές γεύσεις του εστιατορίου, συνομίλησε με όλους και φωτογραφήθηκε μαζί τους και όπως ήταν φυσικό το ίδιο βράδυ το Facebook πήρε φωτιά...

Η Ναόμι Κάμπελ είχε πάντα δίπλα της τον στενό της φίλο και διάσημο σχεδιαστή Στεφάνο Πιλάτι.

Το επόμενο ραντεβού με τη διάσημη σταρ είναι λογικά στις 19 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, στην πρεμιέρα του Machete Kills μια ταινία της 1821 Pictures -ανήκει στον Πάρι Κασιδόκωστα- στην οποία συμμετέχει.

Η απρόσιτη Κάμπελ
Προσπάθησε να περάσει απαρατήρητη

Η ΝΑΟΜΙ ΚΑΜΠΕΛ έφτασε στο νησί στις 11 Ιουλίου μετά από διακοπές σε Ιταλία και Ισπανία. Η «μαύρη γαζέλα» του μόντελινγκ είχε σχεδιάσει να μείνει μέχρι σήμερα Κυριακή στην προεδρική βίλα του φημισμένου ξενοδοχείου Santa Marina. Η διάσημη Βρετανίδα -τζαμαϊκανικής καταγωγής- ήταν καλεσμένη του Μαροκινού επιχειρηματία Ομάρ Σερίφ.

Η Κολομβιανή καλλονή με τη Χριστιάνα Παπαγεωργίου, ιδιοκτήτρια του Santa Marina, στο εστιατόριο Bayview Beach του ξενοδοχείου.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του OC Travel, με βάση το Παρίσι, το οποίο ασχολείται με τη διοργάνωση ταξιδιών πολυτελείας και εκδηλώσεων υψηλών προδιαγραφών για το διεθνές τζετ σετ. Είναι μάλιστα εκείνος στον οποίο η Ναόμι ανέθεσε πέρυσι τη διοργάνωση του πάρτι γενεθλίων του πρώην συντρόφου της και Ρώσου δισεκατομμυριούχου, Βλαντιμίρ Ντορόνιν, στην Ινδία. Ηταν ένα ταξίδι υπερπαραγωγή που στοίχισε πακτωλό χρημάτων - για την περίσταση είχε νοικιαστεί το ιστορικό παλάτι Ραμπά στην Τζαϊπούρ.

Μαζί της στη Μύκονο ήρθε ο στενός της φίλος και διάσημος σχεδιαστής Στεφάνο Πιλάτι και δύο φίλες της, μία Βραζιλιάνα και μία Βρετανίδα. Η Κάμπελ δεν έφυγε από το πλευρό του 47χρονου Πιλάτι ο οποίος υπήρξε για χρόνια σχεδιαστής του οίκου Yves Saint Laurent.

Η «μαύρη γαζέλα» του μόντελινγκ στα σοκάκια της Μυκόνου.

Τις δύο πρώτες μέρες τις πέρασε στο ξενοδοχείο, με κολύμπι στην πλαζ του Santa Marina και φαγητό στο ανακαινισμένο εστιατόριό του, Bayview Beach Restaurant & Bar.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου η παρέα έφαγε στο Matsuhisa Mykonos. Η επίσκεψή της στο γνωστό εστιατόριο συνέπεσε με την παρουσία του ίδιου του Νόμπου Ματσουχίσα. Ο διάσημος Ιάπωνας επισκέφτηκε για λίγες μέρες τη Μύκονο μαζί με τρεις executive chefs προκειμένου να ετοιμάσει ιδιαίτερα πιάτα sushi για τους VIP πελάτες του.

Η 41χρονη Κολομβιανή στο Καλό Λιβάδι φορώντας ολόσωμο μαγιό και αέρινη μάξι πράσινη φούστα.

Ξεπερνά τον χωρισμό
Τις επόμενες ημέρες η παρέα επισκέφτηκε τις παραλίες Λια, Αγιο Σώστη και Αϊ-Γιάννη. Μάλιστα μετά το μπάνιο τους στον Αϊ-Γιάννη δοκίμασαν πιάτα με ψαρικά στο εστιατόριο Hippie Fish. Είναι γνωστό πως η Κάμπελ λατρεύει το κλάμπινγκ, έτσι ένα από τα βράδια της στη Μύκονο επισκέφτηκε και το Cavo Paradiso. Οπως λένε ένοικοι του Santa Marina, η καλλονή κολύμπησε αρκετά ενώ έδειξε προτίμηση στην ελληνική κουζίνα, τα ψάρια και τα λαχανικά. Τις εντυπώσεις βέβαια έκλεψε το αγαλματένιο κορμί της.

Η 43χρονη Ναόμι, που γνωρίζει επιτυχία αυτήν την περίοδο μέσω του τηλεοπτικού ριάλιτι «The Face», «αναρρώνει» από τον χωρισμό της με τον Βλαντιμίρ Ντορόνιν έπειτα από σχέση 5 χρόνων. Και βέβαια της στοίχισε αρκετά το γεγονός ότι ο Ντορόνιν έχει δεσμό με την 26χρονη φίλη της Λούο Ζιλίν, την οποία η ίδια του σύστησε.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.