Μαγεμένος από την Μύκονο δηλώνει ο Ράσελ Κρόου

Twitter:  Στους εραστές της Μυκόνου προστίθεται πλέον κα ο γνωστός ηθοποιός Ράσελ Κρόου, ο οποίος εθεάθη στο νησί των Κυκλάδων με τη νέα του σύντροφο, επίσης ηθοποιό Σαμάνθα Μπαρκς, να κάνουν τις βόλτες τους πάνω σε μια «γουρούνα» και να εκθειάζουν τα ελληνικά νησιά μέσω Twitter.

«Πώς είναι δυνατόν να ζω 49 χρόνια σ' αυτόν τον πλανήτη και να μην έχω επισκεφτεί ποτέ ελληνικό νησί;», αναρωτιέται ο «Μονομάχος» στον λογαριασμό του στο Twitter, τον οποίο ακολουθούν σχεδόν ένα εκατομμύριο followers. «Yasoo Μύκονος, θα επιστρέψω», γράφει στη συνέχεια απολαμβάνοντας την κρουαζιέρα του στα νερά του Αιγαίου.

Εκτός από σχόλια, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός τουίταρε συνεχώς και φωτογραφίες, διαφημίζοντας έτσι τη χώρα μας. Μάλιστα φρόντισε να «πικάρει» τους «ακολούθους» του ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την πισίνα του ξενοδοχείου του όπου διέμενε, γράφοντας «Πού είμαι τώρα;».

Μάλιστα, προκειμένου να απολαύσει τις ομορφιές του νησιού, ο Κρόου νοίκιασε «γουρούνα» και μαζί με την 22χρονη αγαπημένη του, γύρισαν το νησί. Στη διάρκεια της εξόρμισής τους ο ηθοποιός φορούσε και μια μπλούζα που πάνω έγραφε… «Greece», ενώ έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος.

Ο νεοζηλανδός σταρ επισκέφτηκε το Νησί των Ανέμων την Κυριακή ύστερα από μια μικρή στάση στη Ρώμη και αυτή τη στιγμή συνεχίζει τις διακοπές του και στην Τουρκία λίγο πριν την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης υπερπαραγωγής «Man of Steel», η οπία αποτελεί συνέχεια της κινηματογραφικής σειράς με ήρωα τον Σούπερμαν.

Αν και Κρόου και Μπαρκς αρνούνταν πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους, το ταξίδι τους στη Μύκονο, αποδεικνύει την μεταξύ τους σχέση. Οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Οι Άθλιοι», ενώ στο πάρτι που ακολούθησε μετά τα Oscar ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον, κάτι που φούντωσε τις φήμες πως κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Ο Κρόου επισκέφτηκε τη Μύκονο λίγες ημέρες μετά τις αδελφές Καρντάσιαν και κανείς δεν είχε πάρει είδηση την άφιξή του μέχρι που το ανακοίνωσε ο ίδιος.