H Samsung κάνει μαγικά με το Galaxy S4

Με μια παρουσίαση που θύμιζε  τα μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, η  Samsung αποκάλυψε στη Νέα Υόρκη τα μυστικά του νέου Galaxy S4.Ο μικρός πρωταγωνιστής  των teaser της Samsung εμφανίστηκε πρώτος στη σκηνή με την ορχήστρα του Ράδιο Σίτι και το κουτί, που πριν από μερικές ημέρες του εμπιστεύτηκε η Samsung, για να επιστρέψει λίγα λεπτά αργότερα με το νέο Galaxy S4: «Το πιο λεπτό και πιο δυνατό smartphone», όπως το χαρακτηρίζει η Samsung.

Το Galaxy S 4 έχει οθόνη μεγαλύτερης διαγωνίου από τον προκάτοχό του (5 ίντσες έναντι 4,8'' στο SIII), αν και σε πιο λεπτό σασί 7,9 χιλιοστών. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του το τοποθετούν στην πρώτη γραμμή μαζί με το Sony Xperia Z, το HTC One και το LG Optimus Pro ή το Nokia Lumia 920, με την Samsung να επιχειρεί να επιφέρει ένα πλήγμα σε κάθε έναν από τους ανταγωνιστές του S4.

Τα κυριότερα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S4

Το S 4 θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2013 διεθνώς. Η τιμή του δεν ανακοινώθηκε, όπως άλλωστε αναμενόταν.

Πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Ωστόσο, δεν είναι μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τεχνολογία αιχμής. Η Samsung επιμένει ότι το S 4 «μπορεί να μας φέρει πιο κοντά σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό στην ζωή μας». Έτσι, το S4 έρχεται οπλισμένο με πλούσιο λογισμικό που αναλαμβάνει να κάνει μικρά μαγικά: