Το Yahoo γίνεται πιο γρήγορο

Η Yahoo! ανανεώνει την αρχική της σελίδα με σκοπό να την κάνει πιο γρήγορη και πιο φιλική στο χρήστη όταν αυτός σερφάρει από το smartphone ή το tablet του.Η πρώτη σημαντική διαφορά που θα παρατηρήσεις είναι μια ατελείωτη -κυριολεκτικά- ροή ειδήσεων πολλών κατηγοριών, ενώ θα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις την κατηγορία που σε ενδιαφέρει, προκειμένου να αποφεύγεις τα περιττά κλίκ.

Η ενσωμάτωση της αρχικής σελίδας της Yahoo! με το Facebook, αλλά και τους Yahoo! λογαριασμούς είναι πλέον μεγαλύτερη. Έτσι μπορείς να κάνεις sign-in με το προφίλ σου από το Facebook για να βλέπεις ποια άρθρα διαβάζουν κι ανεβάζουν στο προφίλ τους οι φίλοι σου, αλλά και να ειδοποιείσαι για πληροφορίες, όπως τα γενέθλιά τους.

Βέβαια, έχε υπόψη σου ότι αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μαζεύεται υπερβολικός όγκος πληροφοριών στην αρχική σελίδα.

Ο απώτερος στόχος της Yahoo! ήταν αυτή να είναι πιο φιλική στη χρήση από κινητές συσκευές κάτι που επιβεβαίωσε κι η ίδια η CEO της εταιρείας Marissa Mayer δεδομένου ότι ο αριθμός των χρηστών που σερφάρουν πλέον από το smartphone ή το tablet τους συνεχώς αυξάνεται,

Επιπλέον, η εταιρεία ήθελε η home page της να διαμορφώνεται, βάσει των προσωπικών προτιμήσεων κι ενδιαφερόντων του καθενός, ώστε να μπορεί να του προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα άρθρα.

Η τελευταία φορά που η εταιρεία είχε αλλάξει την αρχική της σελίδα ήταν πριν από τέσσερα χρόνια και θέλει οι χρήστες να την επισκέπτονται πιο συχνά αφενός και να περνούν περισσότερη ώρα σε αυτή αφετέρου, δίνοντας ένα δυνατό χτύπημα στη Google.

Κλείνοντας, να διευκρινίσουμε ότι τη νέα έκδοση θα τη βρεις μόνο στην αμερικανική έκδοση της Yahoo! αφού οι υπόλοιπες χώρες θα πρέπει να κάνουν υπομονή.

iPhone 3GS

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2020 dailyfun.gr all rights reserved.