Όλα είναι στον αέρα

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να μην συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο των ανδρών σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας.

Ο παίκτης του «τριφυλλιού» τόνισε πως όλα είναι στον αέρα, λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου και πως αν κάποιος δεν βάλει χρήματα στα ταμεία της ομάδας, τότε τα πράγματα στο μέλλον θα γίνουν ακόμη χειρότερα.
Για το πώς είναι η κατάσταση αυτή την στιγμή στον Παναθηναϊκό:
Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Το κακό είναι πως δεν βλέπω φως στον ορίζοντα. Είναι κακό τόσο για το ελληνικό πόλο όσο και για τον Παναθηναϊκό. Μιλάμε για έξοδα μηδαμινά. Να σκεφτεί κανείς πως αυτά τα χρήματα τα είχαν για μπάτζετ πριν από μερικά χρόνια οι σύλλογοι της Α2. Ωστόσο. περιμένουμε βοήθεια από κάποιους επιχειρηματίες που υποστηρίζουν την ομάδα και να βάλουν μερικά λεφτά. Μας έχει εγγυηθεί ο πρόεδρος κάποια χρήματα, όμως όλα είναι στον αέρα».
Για το πόσο πιθανό είναι να μείνει εκτός πρωταθλήματος Α1 ο Παναθηναϊκός:
«Είναι μεγάλος. Υπάρχουν παίκτες που έχουν μόνο το πόλο για να ζήσουν τις οικογένειές τους και από την στιγμή που δεν υπάρχουν λεφτά στα ταμεία της ομάδας για να πληρωθούν, τότε όλα είναι πιθανά».