Polo: Ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο...

Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού ήταν και πάλι... καταιγίδα. Χθες, στο κατ΄ ευφημισμόν ντέρμπι, πέρασε σαν θύελλα από τον Λαιμό, σκορπώντας στους επτά ανέμους τη Βουλιαγμένη, την οποία συνέτριψε με 15-3. Και φανταστείτε.

Οι παίχτες του Ολυμπιακού δεν είχαν κανένα πρόβλημα απέναντι στη Βουλιαγμένη

Ο αγώνας, που άνοιξε την 7η αγωνιστική στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών, ήταν ανάμεσα στις ομάδες που είχαν μόνο νίκες μέχρι πριν από την έναρξή του.

Ομως, η εξέλιξη που είχε απλώς δείχνει πως ο φιλοξενούμενος χθες Ολυμπιακός απέχει έτη φωτός ακόμα κι από την παραδοσιακή αντίπαλό του τα τελευταία χρόνια Βουλιαγμένη, της οποίας χθες προηγήθηκε με 11-0!

Οι «ερυθρόλευκοι», που έχουν την καλύτερη επίθεση (19,5 γκολ ανά ματς) και την καλύτερη άμυνα (3 γκολ ανά αγώνα), κυριάρχησαν από τα πρώτα δευτερόλεπτα και τώρα κοιτούν στο μεγάλο εντός έδρας παιχνίδι με την κροατική Πριμόριε Ριέκα το Σάββατο στον Πειραιά για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 0-4, 1-3, 2-4.

Με τις Κινέζες διεθνείς περιφερειακές παίκτριες Νιου Γκουανάν, Ζάο Ζιχάν ενισχύθηκε η γυναικεία ομάδα της Βουλιαγμένης εν όψει των αγώνων της στη EuroLeague.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.