Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 16-7

Ολυμπιακός... ως συνήθως!  Ο Παναθηναϊκός έβαλε δύσκολα για ένα οκτάλεπτο στον αήττητο Ολυμπιακό, αλλά στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» πήραν μπροστά και επικράτησαν με 16-7!  

Έτσι, Ολυμπιακός πέτυχε τη 12η νίκη του σε ισάριθμους αγώνες και ηγείται στην κορυφή της βαμολογίας του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών. 

Οι Πράσινοι μπήκαν δυνατά στο ματς της 12ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό, ανοίγοντας το σκορ και πιάνοντας τους Ερυθρόλευκους εξ απήνης. Μάλιστα, η πρώτη περίοδος έληξε μόλις με 4-3 υπέρ των γηπεδούχων. Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου οι Ερυθρόλευκοι είχαν σαφείς εντολές από τον τεχνικό, Θόδωρο Βλάχο, προκειμένου να μην δεχτούν άλλα γκολ. Όπερ και εγένετο! Οι Πειραιώτες στη δεύτερη περίοδο σημείωσαν έξι τέρματα, αφήνοντας την εστία του Δεληγιάννη ανέπαφη.

Στην τρίτη περίοδο, παρότι το Τριφύλλι προσπάθησε να αντιδράσει δεν τα κατάφερε, αφού πια η κούραση έκανε τη διαφορά των δύο ομάδων να φαίνεται ξεκάθαρα. 
Το τελευταίο οκτάλεπτο βρήκε τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί, ώστε να μην παραδοθεί άνευ όρων, αλλά ήδη η διαφορά που είχε πάρει ο Ολυμπιακός από τη δεύτερη περίοδο δεν άφηνε περιθώρια αντίδρασης. 
Αξιοσημείωτη ήταν η εμφάνιση του Γιάννη Φουντούλη ο οποίος βρήκε τα δίκτυα 6 φορές. 
Απίστευτη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού που κατέκλυσαν το Καπαγέρωφ και δεν σταμάτησαν να φωνάζουν υπέρ της ομάδα τους.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Θόδωρος Βλάχος σημείωσε μετά τη λήξη του αγώνα: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Το ξεκίνημα ήταν ισορροπημένο, άλλωστε ο Παναθηναϊκός είναι δεύτερος στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος και έχει πολύ καλούς παίκτες. Όμως δείξαμε πραγματικά τι μπορούμε να παίξουμε. Είναι ιδιαίτερη μέρα η σημερινή και την αφιερώνω στα παιδιά οι μνήμες των οποίων είναι πάντα ζωντανές. 
Τώρα θέλουμε νίκη και με την Μπαρτσελονέτα».

Από την πλευρά του Κώστας Λούδης σημείωσε: «Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος, ο οποίος δουλεύει σε διαφορετικό επίπεδο, και αυτό δεν έχει να κάνει με το ρόστερ του, αλλά με τις συνθήκες προπόνησης. Η ομάδα μου ήταν καλή την πρώτη και την τρίτη περίοδο, στην συνέχεια όμως έκανε μία κοιλιά στο δεύτερο οκτάλεπτο και ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλη διαφορά. Έχω πολλά παράπονα, γιατί είχαμε εντοπίσει που πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και πως πρέπει να παίξουμε κόντρα στον Ολυμπιακό και δεν το κάναμε. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, αφού δώσαμε εύκολα γκολ στον αντίπαλο».

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 16-7

Οκτάλεπτα: 4-3, 6-0, 2-1, 4-3, 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ. Βλάχος): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 1, Δελακάς 1, Βλαχόπουλος 2, Φουντούλης 6, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Μάλιαρακ 3, Γούνας 1, Γαλανίδης, Δερβίσης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Κ. Λούδης): Καραμπέτσος, Κομάντινα 2, Σαρτζετάκης, Κόχειλας, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 2, Παπαδόγκωνας 2, Καλογεράκος, Αφρουδάκης, Δερμιτζάκης 1, Χαραλαμπόπουλος, Γερακούδης, Γρηγοριάδης, Πανταζόπουλος, Σπυρόπουλος.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.