Water Polo: Ολυμπιακός παντός καιρού

O Ολυμπιακός παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών, αφού στο ματς της 10ης αγωνιστικής επικράτησε του ΑΝΟ Γλυφάδας με 15-4.

Με τις καιρικές συνθήκες να χαρακτηρίζονται άγριες στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, η ο ομάδα του Βλάχου έβαλε φρένο στο εντυπωσιακό σερί του ΑΝΟΓ (προερχόταν από  τρεις συνεχόμενες νίκες).

Οι ισχυροί άνεμοι που επικρατούσαν σήκωναν κύματα και εμπόδιζαν τις κινήσεις των παικτών και των προπονητών τους, ενώ δημιουργούσαν και παγωνιά και καθιστούσαν δύσκολη την παρακολούθησή του από τους λίγους θεατές.

Από τρία γκολ για τον Ολυμπιακό πέτυχαν οι Βλαχόπουλος, Ι. Φουντούλης και Γούνας.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-14

Οκτάλεπτα: 1-4, 1-6, 1-2, 2-2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Παπολύκας 1, Αγγελίδης 1, Κουλιεράκης 1, Παπαδόπουλος 1, Φωτόπουλος 1.            
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μυλωνάκης 1, Δελακάς 1, Βλαχόπουλος 3, Φουντούλης Ι. 3, Μουρίκης 1, Μάλιαραχ 1, Δερβίσης 1.


A1 Γυναικων.

Περίπατο ο Ολυμπιακός

Άνετη νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Παπαστράτειο επί του Εθνικού με 16-3, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη έτσι παραμένει στην πρώτη θέση, την οποία μοιράζεται με το ΝΟ Βουλιαγμένης.

Ο Ολυμπιακός, ως φιλοξενούμενος, επέβαλλε από την αρχή την κυριαρχία του, προηγούμενος στο τέλος του πρώτου μισού με 0-7. Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκαν και τα δύο επόμενα οκτάλεπτα, με την ομάδα του Χάρη Παυλίδη, μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα την περασμένη εβδομάδα, να συνεχίζει νικηφόρα και στις εγχώριες υποχρεώσεις της.

ΕΘΝΙΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 3-16

Οκτάλεπτα: 0-3, 0-4, 1-4, 2-5

ΕΘΝΙΚΟΣ: Κούβδου 1, Μαυρέλου 1, Πάτερου 1. 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πλευρίτου Ε. 4, Μανωλιουδάκη 4, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 3, Μπιανκόνι 2, Λογοθέτη 1.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.