3-0: Απόλυτος κυρίαρχος ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός χωρίς να συναντήσει καμία δυσκολία επιβλήθηκε με 3-0 σετ επί της ΑΕΚ και κατέκτησε το Κύπελλο στο βόλεϊ γυναικών. MVP αναδείχθηκε η Τζίνα Λαμπρούση.

Tο έκτο συνεχόμενο Κύπελλο του κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκες δίχως να συναντήσουν κάποια δυσκολία επιβλήθηκαν με 3-0 σετ επί τη ΑΕΚ στον τελικό και κατάφεραν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί που είχαν πριν από την έναρξη του Final 4.

Με όπλο του το σερβίς, αλλά και το μπλοκ ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον τελικό και κατάφερε όσο εύκολα δείχνει το τελικό αποτέλεσμα να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Σπουδαία δουλειά έκαναν με τα σερβίς τους η MVP του τελικού Τζίνα Λαμπρούση, αλλά και οι Μαλασάι και Χριστοδούλου. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός είχε σε καλή ημέρα επιθετικά τις ακραίες του, ενώ όταν χρειάστηκε η Χριστοδούλου έπαιξε με τις κεντρικές της και τελείωσε το παιχνίδι.

Στην αντίπερα όχθη η ΑΕΚ είχε βοήθειες μόνο από το κέντρο. Λαμπρινίδου και Κωνσταντινίδου έκαναν ό,τι μπορούν, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να μπορέσουν οι κιτρινόμαυρες να κοντράρουν τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, η ΑΕΚ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από το σερβίς των ερυθρόλευκων κάτι που δυσκόλευε την ανάπτυξη του παιχνιδιού από την Τσοχατζή.

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά με τις ερυθρόλευκες να πανηγυρίζουν μαζί με τους οπαδούς τους.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 3-0

Τα σετ: 25-18 (1-0), 25-8 (2-0), 25-13 (3-0)