«Ιστορική» νίκη για τον Ολυμπιακό

Για πρώτη φόρα στην ιστορία του ο Ολυμπιακός προκρίνεται στους 16 του CEV Cup! Εκράτησε μέσα στο «Παρί Σεν Κλουντ» της Γαλλίας με 3-1 επι της Παρί !

Ο Ολυμπιακός αν και πήγε στη Γαλλία αποδυναμωμένος αφού έλειπαν οι Κωνσταντίνου (έχει ανεμοβλογιά), Κις (νοσηλευόταν την Κυριακή και τη Δευτέρα σε νοσοκομείο λόγω γαστραντερίτιδας), Λαμπρούση, κατάφερε το δεύτερο πλήγμα στη γαλλική ομάδα, αφού είχε νικήσει με 3-0 στο κλειστό του Ρέντη. Μπροστά σε 1500 γάλλους θεατές, ο Ολυμπιακός, πήρε όχι μόνο την πρόκριση, αλλά και τη νίκη με τη Μικαέλα Μονζόνι να κάνει 6 kill block. Μετά το τέλος του αγώνα, οι παίχτριες της Παρί ξέσπασαν σε κλάματα μη μπορώντας να πιστέψουν οτι αποκλείστηκαν.

Ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος σε όλες τις διοργανώσεις από τον Φεβρουάριο!

Για «άθλο» έκανε λόγω ο Γίαννης Νικολάκης. Πριν απο λίγο δήλωσε:

«Χωρίς υπερβολή νιώθω πως τα κορίτσια πέτυχαν έναν άθλο. Παρουσία 1.500 Γάλλων δώσαμε ότι είχαμε, με πάθος, ψυχή αλλά και χωρίς να αφήσουμε λεπτό την τακτική μας. Τι να πω για αυτό το ματς; Η Κάταλιν (Κις) ήρθε με πτήση από Αθήνα λίγες ώρες πριν τον αγώνα και της αξίζουν συγχαρητήρια. Ηταν δύο ημέρες στο νοοκομείο. Η Κωνσταντίνου έχει ανεμοβλογιά, έμεινε στην Αθήνα και θα απουσιάσει 15 ημέρες.

Η Τζίνα (Λαμπρούση) είχε υψηλό πυρετό και δεν ήθελα να την βάλω σε κίνδυνο διότι η υγεία των κοριτσιών είναι πάνω από τα αποτελέσματα. Θα το θυμάμαι για χρόνια αυτό το ματς. Κάναμε κατάθεση ψυχής. Ευχαριστώ τα κορίτσια που αγωνίστηκαν. Μόλις γυρίσουμε Αθήνα θα κάνουμε ανασύνταξη δυνάμεων και θα δούμε τον αντίπαλο μας στην επόμενη φάση».

Παρί-Ολυμπιακός 1-3 (σετ 23-25, 25-18, 25-27, 24-26)

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.