Σαράποβα και Αζαρένκα, πέρασαν στους «16»

Αρκετές δυσκολίες συνάντησαν η Μαρία Σαράποβα και η Βικτόρια Αζαρένκα στους αγώνες τους για τον 3ο γύρο του Rolan Garros, όμως, αμφότερες κατάφεραν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, η Βικτόρια Αζαρένκα χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή για να κατακτήσει τη νίκη επί της Αλιζέ Κορνέ. Η λευκορωσίδα νίκησε με 2-1 σετ (4-6, 6-3, 6-1) με τη γαλλίδα να δείχνει πολύ καλά στοιχεία στη διάρκεια του παιχνιδιού. Η Κορνέ κέρδισε το εναρκτήριο σετ, βάζοντας σε μπελάδες την Βίκα, η οποία μόλις στο δεύτερο σετ μπόρεσε να ανεβάσει το ρυθμό της. Επόμενη αντίπαλός της θα είναι Φραντσέσκα Σκιαβόνε, η οποία είχε κερδίσει τη διοργάνωση το 2010 και νίκησε την Μπαρτολί άνετα με 2-0 σετ (6-2, 6-1).

Δυσκολίες είχε και η Μαρία Σαράποβα απέναντι στην Ζενγκ Ζι, η οποία βρέθηκε κοντά στο να οδηγήσει το ματς στο τρίτο σετ. Με την ψυχραιμία και την εμπειρία της η Μάσα επικράτησε τελικά με 2-0 σετ (6-1, 7-5). Η ρωσίδα περσινή νικήτρια του Roland Garros ξεκίνησε εντυπωσιακά όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια και με 3 μπρέικς έφτασε στο 5-0. Η κινέζα πέτυχε ένα μπρέικ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό και σε μόλις 35 λεπτά το σετ ολοκληρώθηκε με επιτυχία για την Σαράποβα. Η Ζι κατάφερε να κόψει το ρυθμό της ρωσίδας και παίζοντας επιθετικά προηγήθηκε με 4-1. Ομως η Σαράποβα μείωσε και με 3 γκέιμς κέρδισε το παιχνίδι. Επόμενη αντίπαλός της η Σλόαν Στίφενς που επικράτησε με 2-1 σετ της Μαρίνα Εράκοβιτς.

3ος γύρος Roland Garros - Σάββατο (01/06):
Βικτόρια Αζαρένκα (Λευκορωσία) - Αλιζέ Κορνέ (Γαλλία) 4-6 6-3 6-1
Μαρία Σαράποβα (Ρωσία) - Ζενγκ Ζι (Κίνα) 6-1 7-5
Σλόαν Στίφενς (Η.Π.Α.) - Μαρίνα Εράκοβιτς (Νέα Ζηλανδία) 6-4 6-7(5) 6-3
Φραντσέσκα Σκιαβόνε (Ιταλία) - Μαριόν Μπαρτολί (Γαλλία) 6-2 6-1
Μπέθανι Μάτεκ-Σαντς (Η.Π.Α.) - Πάολα Ορμαέτσεα (Αργεντινή) 4-6 6-1 6-3

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.