Μεγάλη νίκη του Πλατανιά.

Ο Πλατανιάς επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού στο ντεμπούτο του Αναστασιάδη στον πάγκο του και επέστρεψε στις νίκες

μετά από 5 διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αντίθετα είδε το δικό του σερί στους "πράσινους" να τελειώνει και την ομάδα του να μένει στην 7η θέση της Σούπερ Λιγκ και τους 16 βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο όταν και δέχθηκε το πρώτο γκολ, ενώ στην επανάληψη βελτιώθηκε εν μέρει χωρίς, ωστόσο, να καταφέρει να ισοφαρίσει.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης παρέταξε τους γηπεδούχους με σύστημα 4-2-3-1 στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Πλατανιά. Ο Κηπουρός ήταν στην εστία και οι Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Τζάνης, Κανακούδης από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα. Κάλαϊτζιτς και Ουκάρ ήταν οι δύο αμυντικοί μέσοι, με τους Ουντότζι, Αγκιλέρα και Μιρτσέτα πίσω από τον προωθημένο Αναστασάκο. Στο 4-3-3 του Χουάν Ραμόν Ρότσα από την άλλη, Οι Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βελάσκες και Σπυρόπουλος ήταν μπροστά απ' τον Καρνέζη και οι Λαγός, Ζέκα, Σισοκό στο κέντρο, με τον τελευταίο σε ρόλο οργανωτή. Μαυρίας και Φορναρόλι ήταν στις πτέρυγες και ο Τοτσέ στην κορυφή της επίθεσης.

Το πρώτο 10λεπτο κύλησε χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο, με τους γηπεδούχους να αναλαμβάνουν τα ηνία του αγώνα στη συνέχεια. Μιρτσέτα (13'), Ποτουρίδης (24') και Αργυρόπουλος (34') είχαν καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, κάτι που έκανε τελικά ο Ουκάρ στο 38', δίνοντας το προβάδισμα στον Πλατανιά με ένα πανέμορφο γκολ με σουτ από την περιοχή. Στο 40' ο Μιρτσέτα έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε απειλήσει καθόλου την εστία του Κηπουρού στο πρώτο μέρος και διαμαρτύρεται για μία φάση στο 22', όπου ο Τοτσέ βγήκε στην επίθεση και ανακόπτηκε απ' τον βοηθό που καταλόγισε οφσάιντ.

Οι παίκτες του Αναστασιάδη μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέρνοντας να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 59'. Ο Κάλαϊτζιτς έπεσε στην περιοχή μετά από επαφή με τον Βύντρα και ο διαιτητής Αρετόπουλος είδε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αναστασάκος. Ο Ρότσα έριξε στη "μάχη" τον Χουχούμη στο 64', ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του και στο 70' κατάφερε να μειώσει. Ο Αρετόπουλος είδε πέναλτι και στη φάση του Μαυρία με τον Τζάνη στην περιοχή του Πλατανιά και ο Τοτσέ δεν αστόχησε από τη βούλα, βάζοντας και πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι.

Στα τελευταία λεπτά οι "πράσινοι" αγωνίστηκαν με δύο σέντερ φορ, καθώς ο Πετρόπουλος που πέρασε στον αγώνα στο 79' τοποθετήθηκε δίπλα στον Τοτσέ. Σκοπός των παικτών του Ρότσα ήταν η ισοφάριση, αλλά οι προσπάθειές τους δεν ήταν οι ενδεδειγμένες. Οι γηπεδούχοι κράτησαν σχετικά εύκολα το 2-1 και το τελικό σφύριγμα τους βρήκε να πανηγυρίζουν έξαλλα τη σπουδαία νίκη.

Πλατανιάς (Αναστασιάδης):
Κηπουρός, Αργυρόπουλος (62' Μαραγκουδάκης), Τζανης, Κανακούδης, Αναστασάκος, Μιρτσέτα (60' Γκονζάλες), Αγκιλέρα (74' Ναζλίδης), Κάλαϊτζιτς, Ουντότζι Ουκάρ, Ποτουρίδης

Παναθηναϊκός (Ρότσα): Καρνέζης, Βύντρα, Βελάσκες (79' Πετρόπουλος), Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Λαγός, Σισοκό, Ζέκα, Μαυρίας, Φορναρόλι (64' Χουχούμης), Τοτσέ

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.