Μιγκέλ Γκερέρο: «Τρομερό το πως γυρίσαμε το ματς, έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους»!

Ο Μιγκέλ Γκερέρο με δηλώσεις του στο περιθώριο του ματς με την Τότεναμ έδειξε ικανοποιημένος από το πως έκανε την προσπάθειά του ο Ολυμπιακός και πήρε το 2-2 αλλά κυρίως από το πως βίωσε την βραδιά. Τι είπε για τον κόσμο αλλά και το δοκάρι που είχε.

Για ακόμα μία φετινή ευρωπαϊκή αναμέτρηση ο Γκερέρο ήταν βασικός στα πλάνα του Μαρτίνς στην ομάδα του Ολυμπιακού. Μάλιστα εάν είχε μπει το σουτ του που βρήκε στο δοκάρι (σ.σ. φάση όπου έχασε ευκαιρία με σουτ στην συνέχεια και ο Γκιγιέρμε) όσο ήταν 0-0 το ματς με την Τότεναμ ίσως να μιλάγαμε για άλλο ματς τώρα. Ο Ισπανός φαινόταν να την έχει στο μυαλό του εκείνη την φάση πάντως αν και το τελικό 2-2 όπως ήρθε αφήνει αρκετά ευχαριστημένους τους ερυθρόλευκους.

Ο ίδιος πάντως μιλώντας μετά το παιχνίδι με την Τότεναμ στο Καραϊσκάκη δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την βραδιά και το πως εξελίχθηκε αλλά και την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη με τον τρομερό κόσμο του Ολυμπιακού.

«Είναι ακριβώς το παιχνίδι και η ατμόσφαιρα που ονειρεύεται να ζήσει κάθε παίκτης στην ποδοσφαιρική του καριέρα και γενικά στην πορεία του. Ήταν μία τοπ ευρωπαϊκή βραδιά και ένα μεγάλο ματς με αντίπαλο την ομάδα που ήταν πέρυσι φιναλίστ στο Champions League. Ήταν τρομερό το πως γυρίσαμε το παιχνίδι», σχολίασε αρχικά ο Ισπανός άσος, που φέτος έχει 8 ματς με 3 γκολ και 1 ασίστ.

Ο Γκερέρο παρότι ήρθε το 2-2 αλλά όχι η νίκη είχε να πει ότι «κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και δείξαμε πόσο καλή ομάδα έχουμε απέναντι σε έναν τρομερά δύσκολο και δυνατό αντίπαλο. Για εμάς έτσι όπως πήγε το παιχνίδι το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και μας βοήθησε πολύ ο κόσμος. Είναι δηλαδή ένα σκορ που μας ικανοποιεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Οι φίλαθλοί μας πάντως είναι οι καλύτεροι και το έδειξαν».
 
Το σουτ του στο δοκάρι δεν ήταν φυσικά το ιδανικό για εκείνον: «Ναι ήταν μεγάλη ατυχία. Ήταν κακοτυχία (σ.σ. bad luck έλεγε και ξαναέλεγε και είχε προβληματιστεί για την φάση). Δεν μου έκανε την... χάρη η μπάλα. Ωστόσο νιώθω πολύ καλά στην ομάδα. Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό». Όσο για την συνέχεια και το τι περιμένει ο 29χρονος επιθετικός από το Τολέδο ο ίδιος υπογράμμισε: «Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας και σε όλο το team και τους ανθρώπους της.

Έχουμε φτιάξει φέτος ένα πολύ καλό σύνολο και θέλουμε τώρα να συνεχίσουμε με νίκη στο πρωτάθλημα και γενικά να συνεχίσουμε καλά. Προσωπικά πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να παλέψουμε σκληρά και να προχωρήσουμε και στην Ευρώπη».
Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.