Καμπιάσο: "Πρώτος στόχος η πρόκριση επί της Άντερλεχτ"

Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού, Εστέμπαν Καμπιάσο, έθεσε ως κυρίαρχο στόχο των "ερυθρολεύκων" αυτή τη στιγμή την πρόκριση στους "16" του Europa League.

O Ολυμπιακός καλείται την Πέμπτη, κόντρα στην Άντερλεχτ στο "Γ. Καραϊσκάκης", να ανατρέψει το αποτέλεσμα του "Κονστάντ Βάντεν Στοκ" (ήττα 1-0) και να προκριθεί στους "16" του Europa League.

Σε αυτό εστίασε και ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού, Εστέμπαν Καμπιάσο, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου, κατά την οποία πέτυχε και το πρώτο του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

-Για το βάθος στο ρόστερ και τις ποιοτικές επιλογές που έχει ο Μάρκο Σίλβα στη διάθεσή του:"Πραγματικά δείχνει τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός κάθε παιχνίδι. Δείχνει το γεγονός ότι οι παίκτες είναι έτοιμοι κάθε στιγμή να προσφέρουν αυτό που μπορούν. Σε κάποιους παίκτες σήμερα δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστούν, ενώ δεν είχαν αυτή την ευκαιρία την Πέμπτη και όλοι μας είμαστε εδώ για να αποδεικνύουμε ότι μας αξίζει να φοράμε αυτή τη φανέλα. Είμαστε πάντα έτοιμοι για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, γιατί ο Ολυμπιακός θέλει να τα πάει όσο καλύτερα γίνεται στο πρωτάθλημα και είμαστε πάντα έτοιμοι γι' αυτό".

-Πόσο πολύ χάρηκε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα: "Ναι, ήταν ένα ωραίο γκολ που ήρθε σε μία καλή στιγμή στο γήπεδό μας με τον κόσμο μας. Ένα γκολ μετά από δύο παιχνίδια που δεν ήμασταν ευτυχισμένοι και είμαι χαρούμενος γιατί σήμερα το γιόρτασα μπροστά στους φιλάθλους μας και μπορέσαμε να τους κάνουμε χαρούμενους".

-Για τη νίκη επί του Ατρομήτου και αν τους δίνει ώθηση ενόψει της ρεβάνς με την Άντερλεχτ: "Δεν είναι εύκολο, αλλά πάντα υπάρχει αυτή η θέληση. Πάντα θέλουμε να δείχνουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το πιο σημαντικό είναι αυτό που σας είπα και πριν. Πως όποιος παίκτης βρίσκεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πάντα έχει υψηλό κίνητρο για να δείχνει ότι αξίζει να φοράει αυτή τη φανέλα και να δείχνει σοβαρότητα".

-Αν ανυπομονεί για τον πρώτο του τίτλο στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, καθώς μία νίκη χωρίζει την ομάδα από την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος: "Ναι. Όμως, προέχει αυτή τη στιγμή να σκεφτούμε το UEFA Europa League. Πρέπει να έχουμε εκεί το μυαλό μας. Θα πρέπει να βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις για να αλλάξουμε το αρνητικό αποτέλεσμα που πήραμε στις Βρυξέλλες. Πιστεύω πως αυτός είναι αυτή τη στιγμή ο στόχος της ομάδας. Πρέπει να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και μετά από αυτή την πρόκριση που θέλουμε όλοι, να κάνουμε επίσης ένα καλό παιχνίδι στο πρωτάθλημα".

Πουλίδο: "Πιστεύουμε στην ανατροπή"

Ο Μεξικανός επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο, υποστήριξε ότι άπαντες στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο έχουν πίστη για ανατροπή του αποτελέσματος των Βρυξελλών, και πρόκριση στους "16" του Europa League.

Πως εξηγείς την πολύ καλή παρουσία της ομάδας στο σημερινό ματς, παρά τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα:"Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες ανεξαρτήτως ποιοι παίζουν, είναι πάντα προετοιμασμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά στην προπόνηση και είμαστε όλοι έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή να βοηθήσουμε την ομάδα".

-Αν η σημερινή εμφάνιση δίνει ώθηση στον ίδιο και στους συμπαίκτες του ενόψει της ρεβάνς με την Άντερλεχτ: "Ναι, γιατί πιστεύουμε όλοι μας πως δεν έχει τελειώσει τίποτα παρόλο που δεν φέραμε καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και πρέπει να πιστεύει στον εαυτό του. Πρέπει να πιστεύει ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή. Η ομάδα έχει κοινό στόχο και έχει πάντα στο μυαλό της αυτόν τον στόχο και δεν πρόκειται να παραιτηθεί μέχρι να τα καταφέρει".

-Αν θέλει γκολ και την Πέμπτη μετά το σημερινό: "Φυσικά και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η ομάδα σήμερα κατάφερε να κερδίσει και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι με ένα σερί με πολλά γκολ".

Φουστέρ:  "Ευτυχισμένος που επέστεψα"

Μέσω της επίσημης σελίδας του στο "Facebook", ο Νταβίντ Φουστέρ υποστήριξε εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιστροφή του στην αρχική ενδεκάδα, στο ματς με τον Ατρόμητο, και την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη των οπαδών.

"Νιώθω τόσο ευτυχισμένος που για πρώτη φορά φέτος ήμουνα στην αρχική ενδεκάδα σε αγώνα Πρωταθλήματος. 'Ενιωσα χαρά και τιμή που μπόρεσα να στηρίξω ξανά την ομάδα μας! Σας ευχαριστώ όλους για την συνεχή σας υποστήριξη, ΘΡΥΛΟΣ!"

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.