Ρομπέρτο: Μπορούμε το νταμπλ

Ρομπέρτο, Σαλίνο και Φορτούνης, μίλησαν στο «OlympiacosTV» για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον ημιτελικό, με τους τρεις να συμφωνούν ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο για την κατάκτηση του νταμπλ.

Ρομπέρτο:

Λίγη ώρα πριν φτάσει ο Ολυμπιακός στο γκολ και στην πρόκριση, έκανες μια σπουδαία επέμβαση. Θεωρείς ότι αυτή ήταν η απαραίτητη τόνωση που χρειαζόταν η ομάδα για να πετύχει τον στόχο της;

«Όχι. Πιστεύω ότι το σημείο όπου κρίθηκε το παιχνίδι, είναι ότι η ομάδα είχε την ηρεμία της σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Στο ότι είχαμε την αυτοπεποίθηση ότι θα έρθει η στιγμή που θα βάλουμε το γκολ και ότι παίξαμε πολύ καλά σε ολόκληρο το παιχνίδι».Για τον στόχο του νταμπλ:«Φυσικά μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί βρισκόμαστε πρώτοι στην βαθμολογία του πρωταθλήματος. Έχουμε μόλις ξεπεράσει ένα προημιτελικό του Κυπέλλου, επομένως περνάμε στην επόμενη φάση. Πιστεύω είμαστε στον κατάλληλο δρόμο».

Κώστας Φορτούνης:

Για την φάση το γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο τέλος του αγώνα και την δική του συμβολή:«Ήμουνα στο δεύτερο δοκάρι, μου έκανε μια πάρα πολύ ωραία σέντρα ο Αφελάι, εκείνη την ώρα σκέφτηκα ποιες είναι οι πιθανότητες να σκοράρουμε. Στην αρχή μόλις είδα την μπάλα, είπα να το κάνω αμέσως εγώ, μετά όμως είδα τον Χάρα ελεύθερο. Βάλαμε το γκολ, ήταν κάτι απίστευτο, που το πετύχαμε στο 89’».

Για το που θα ήθελε να αφιερώσει αυτή την πρόκριση:«Την πρόκριση την αφιερώνουμε στον Πρόεδρο, που μας έχει στηρίξει σε πάρα πολλά παιχνίδια και στον κόσμο μας που είναι πάντα κοντά μας και θέλουμε να είναι ακόμα πιο δυνατός, τώρα που έρχονται τα δύσκολα και πρέπει να πάρουμε το ντάμπλ».

Λεάντρο Σαλίνο:

Για την πρόκριση επί της ΑΕΚ:«Θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές. Είμαστε στον κατάλληλο δρόμο, θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να φτάσουμε στον τελικό. Σήμερα κάναμε μια πολύ σπουδαία νίκη, σε μια πολύ σκληρή «μάχη», στο γήπεδο του αντιπάλου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί το γκολ ήρθε στο 88’, ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό γκολ. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου».

Η ΑΕΚ έχει τα παράπονά της για την φάση του γκολ του Ολυμπιακού, πλην όμως οι Πειραιώτες διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν τους δόθηκε.
Στο 38ο λεπτό υπάρχει μία φάση για την οποία φωνάζει ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι θεωρούν πως θα έπρεπε να είχε δοθεί πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λαμπρόπουλου πάνω στον Μποτία, κάτι που δεν έγινε.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.