Ολυμπιακός: Στους «16» μέσω... Ουκρανίας!

Η Ντνίπρο είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού, με την κληρωτίδα να αφήνει ικανοποιημένους του «ερυθρόλευκους» που απέφυγαν τα... μεγαθήρια. Η κληρωτίδα χαμογέλασε στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την ουκρανική Ντνίπρο αποφεύγοντας αρκετές δύσκολες όμαδες όπως η Ρόμα και η Λίβερπουλ.

Εκτός από τον Ολυμπιακός η κληρωτίδα έβγαλε αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με τις ιταοβρετανικές μονομαχίες Τότεναμ-Φιορεντίνα και Σέλτικ-Ίντερ να ξεχωρίζουν. 

Η Λίβερπουλ που ψάχει διέξοδο μετά τον αποκλεισμό της στο Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας. Η κάτοχος του τροπαίου Σεβίλλη θα δοκιμαστεί απέναντι στην Γκλάντμπαχ, ενώ η Νάπολι θα βρει στον δρόμο της τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και την Τραμπζονσπόρ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των 32:

Γιούνγκ Μπόις-Έβερτον
Τορίνο-Μπιλμπάο
Σεβίλλη-Γκλάντμπαχ
Βόλφσμπουργκ-Σπόρτινγκ Λισσαβώνας
Άγιαξ-Λέγκια Βαρσοβίας
Άαλμποργκ-Μπρίζ
Άντερλεχτ-Ντιναμό Μόσχας
Ντνίπρο-Ολυμπιακός
Τραμπζονσπόρ- Νάπολι
Γκινγκάμπ-Ντιναμό Κιέβου
Βιγιαρεάλ-Σάλτσμπουργκ
Ρόμα-Φέγενορντ
Αϊντχόφεν-Ζενίτ
Λίβερπουλ-Μπεσίκτας
Τότεναμ-Φιορεντίνα
Σέλτικ-Ίντερ

Στις 19 και 26 Φεβρουαρίου οι δύο αγώνες, ενώ η κλήρωση της φάσης των «16» θα διεξαχθεί στις 27 Φεβρουαρίου 2015

Η κληρωτίδα του Τσάμπιονς Λιγκ είχε κέφια κι έβγαλε αρκετά δυνατά ζευγάρια. Στο Παρίσι η Τσέλσι, επιστρέφουν αναμνήσεις στο Γιουβέντους-Ντόρτμουντ, δοκιμασία στο Μάντσεστερ για τον Μέσι και την παρέα στην φάση των «16».
Aπό όλα είχε ο μπαξές στην φάση των «16». Ντέρμπι, αναμνήσεις αλλά κι εύκολα ματς για ορισμένα φαβορί.  Η Μπαρτσελόνα μόλις μετά από ένα χρόνο επιστρέφει στο Μάντσεστερ για να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Αγγλίας Σίτι η οποία ψάχνει εκδίκηση για τον περσινό της αποκλεισμό στην ίδια ακριβώς φάση.

Εκδίκηση ψάχνει και η Παρί απέναντι στην Τσέλσι από την οποία αποκλείστηκε πέρυσι στα προημιτελικά, ενώ ο Νταβίντ Λουίς ετοιμάζεται να δει γνωστά πρόσωπα στο Στάμφορντ Μπριτζ λίγους μήνες μετά την μεταγραφή του στους Γάλλους.
Αναμνήσεις από τον τελικό του 1997 φέρνει το Γιουβέντους-Ντόρτμουντ με τους «μπιανκονέρι» να θέλουν μία άτυπη ρεβάνς. Αντίθετα, ξεκάθαρα φαβορί είναι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου απέναντι σε Σάλκε και Σαχτάρ Ντόνετσκ. Τέλος, Βασιλεία-Πόρτο κλείνουν τα ζευγάρια των «16».

Αναλυτικά τα ζευγάρια: 

Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)-Τσέλσι (Αγγλία) 
Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 
Λεβερκούζεν (Γερμανία)-Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) 
Γιουβέντους (Ιταλία)-Ντόρτμουντ (Γερμανία) 
Σάλκε (Γερμανία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 
Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) 
Άρσεναλ (Αγγλία)-Μονακό (Γαλλία) 
Βασιλεία (Ελβετία)-Πόρτο (Πορτογαλία)

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.