Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με τις ομάδες που απαρτίζουν τα γκρουπ των ισχυρών και ανίσχυρων στην κλήρωση για τη φάση των «32» του Europa League.

Ο Ολυμπιακός με τους 9 βαθμούς που κατέκτησε στον όμιλό του στο Champions League τοποθετείται στο γκρουπ των ισχυρών και θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία ομάδα από το γκρουπ των ανίσχυρων.

Από το Champions League ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση και είναι υποψήφιοι αντίπαλοι για τον Ολυμπιακό είναι οι: Λίβερπουλ, Άντερλεχτ, Ρόμα και Άγιαξ, ενώ από το Europa League στην κληρωτίδα με τους ανίσχυρους θα βρεθούν οι: Βιγιαρεάλ, Τορίνο, Τότεναμ, Σέλτικ, Αϊντχόφεν, Ντνιεπρ, Γκινγκάμπ, Βόλφσμπουργκ, Σεβίλλη, Άαλμποργκ, Γιουνγκ Μπόις και Τράμπζονσπορ

Στο γκρουπ των ισχυρών από το Champions League μαζί με τον Ολυμπιακό τοποθετούνται στην κληρωτίδα οι: Ζενίτ, Σπόρτινγκ και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ενώ από Europa League οι ομάδες που λογίζονται ως ισχυρές στην κλήρωση της Δευτέρας, είναι οι: Γκλάντμπαχ, Κλαμπ Μπριζ, Μπεσίκτας, Σάλτσμπουργκ, Ντιναμό Μόσχας, Ίντερ, Έβερτον, Φιορεντίνα, Φέγενορντ, Νάπολι, Λέγκια Βαρσοβίας και Ντιναμό Κιέβου.

Συνοπτικά:

Γκρουπ ισχυρών:
Ολυμπιακός, Ζενίτ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Γκλάντμπαχ, Κλαμπ Μπριζ, Μπεσίκτας, Σάλτσμπουργκ, Ντιναμό Μόσχας, Ίντερ, Έβερτον, Φιορεντίνα, Φέγενορντ, Νάπολι, Λέγκια Βαρσοβίας, Ντιναμό Κιέβου.

Γκρουπ ανίσχυρων:
Λίβερπουλ, Άντερλεχτ, Ρόμα, Άγιαξ, Βιγιαρεάλ, Τορίνο, Τότεναμ, Σέλτικ, Αϊντχόφεν, Ντνιεπρ, Γκινγκάμπ, Βόλφσμπουργκ, Σεβίλλη, Άαλμποργκ, Γιουνγκ Μπόις, Τράμπζονσπορ.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.