Τώρα είναι η ώρα του Σαβιόλα...

Ο Σαβιόλα καλείται να παίξει και για τον Μήτρογλου, για τον οποίον ο Β. Μαρινάκης ετοιμάζει δώρο. Το μεγαλύτερο βάρος της «ερυθρόλευκης» επίθεσης θα πέσει τον Δεκέμβριο στον Αργεντινό σούπερ σταρ και ειδικά στον «τελικό» της πρόκρισης με την Αντερλεχτ στο Καραϊσκάκη.

Ενα ματς όπου τα κίνητρα δεν λείπουν για τον Σαβιόλα, ο οποίος ακόμα δεν έχει σκοράρει (σε 139 αγωνιστικά λεπτά) με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει σαν τρελός να αφήσει το στίγμα του στο ματς που θα σημάνει την είσοδο των Πειραιωτών στους «16» του θεσμού. Από την άλλη πλευρά ο Αργεντινός, ο οποίος στο πρωτάθλημα έχει πετύχει 7 γκολ σε 920 λεπτά συμμετοχής, στο ματς με τους Βέλγους θα συμπληρώσει 99 συμμετοχές στα Κύπελλα Ευρώπης και θα ήθελε να γιορτάσει τα 100 ματς τον Φεβρουάριο στο Τσάμπιονς Λιγκ και όχι στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στο ματς με την Αντερλεχτ ο Σαβιόλα θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης και ένας εκ των Κάμπελ, Ολαϊτάν θα είναι ο παρτενέρ του, καθώς ο Μίτσελ υπολογίζει και τον Κοσταρικανό για μία από τις δύο θέσεις στη γραμμή κρούσης και μάλιστα στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τον είχε χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης, όπου είχε πετύχει και ένα καταπληκτικό γκολ.

Το καλό για τον Σαβιόλα είναι ότι από όσα ματς έχει αγωνιστεί χωρίς τον Μήτρογλου δίπλα του, μόνο στην πρεμιέρα με την Καλλονή δεν σκόραρε. Αντίθετα τα κατάφερε με τον Λεβαδειακό, τον Πανιώνιο και τον Πανθρακικό.

Ο Μήτρογλου από χθες ξεκίνησε θεραπεία για να καταπολεμηθεί το οίδημα στο γόνατό του και θα συνεχίσει αυτές τις μέρες συντηρητικά, μήπως παρουσιάσει η κατάστασή του βελτίωση και τελικά γλιτώσει την αρθροσκόπηση. Από το ιατρικό τιμ ειπώθηκε πως θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του τα επόμενα 24ωρα, ώστε να βρεθεί ο ενδεδειγμένος τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματός του. Ο «πιστολέρο» και χθες ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς ο τραυματισμός του ήρθε σε μια περίοδο που είχε «απογειωθεί» και όλη η Ευρώπη μιλούσε για εκείνον.

To νέο συμβόλαιο
Πάντως δεν αποκλείεται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Β. Μαρινάκης να τον φωνάξει σύντομα και να του προτείνει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές και μεγαλύτερη ρήτρα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να του δείξει ότι εκτιμάει την προσφορά του και ότι είναι δίπλα του, ακόμα και τώρα που έχει τεθεί νοκ άουτ. Ο Μίτσελ για το αυριανό παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Καραϊσκάκη, ετοιμάζει 3-4 αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς θέλει να ξεκουράσει κάποιους παίχτες. Θέση στο αρχικό σχήμα, εκτός του Σαβιόλα, διεκδικούν οι Μασάντο, Ντομίνγκες και Εντινγκά.

Ο Μεντζανί χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και δεν βγήκε με την υπόλοιπη ομάδα στο γήπεδο.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.