Γλίτωσε τα χειρότερα ο Παναθηναϊκός

Στο προτελευταίο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής (την Δευτέρα 16/09 ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα- Ατρόμητος, στις 19.30), για τη Σούπερ Λίγκα, ο Πλατανιάς προηγήθηκε 1-0 του Παναθηναϊκού, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, χάρη σε κεφαλιά του Ναζλίδη (φωτ.), έπειτα από άστοχη έξοδο του γκολκίπερ Καπίνο.

Ντεμπούτο του Ντάνιελ Πράνιτς με το Τριφύλλι, αλλά το γκολ της ισοφάρισης, στο 82', πέτυχε ένας άλλος «ρούκι», ο Νιγηριανός Ατζαγκούν. Με 5 βαθμούς, σε 4 αγώνες, οι πράσινοι βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας και απέχουν ήδη 7 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Τα χειρότερα, για τον Παναθηναϊκός, θα συνέβαιναν εάν ο Πλατανιάς αξιοποιούσε μία από τις καλές ευκαιρίες που έφτιαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με αποκορύφωμα το υπέροχο βολέ του Γουνδουλάκη (72'), που απέκρουσε με μεγάλη δυσκολία ο Καπίνο. Ηταν η πιο θεαματική φάση του αγώνα, μαζί και η εξιλέωση του νεαρού γκολκίπερ για την αδράνειά του στη φάση που ο Ναζλίδης (λίγο νωρίτερα είχε ζητήσει αλλαγή από τον Ουζουνίδη, λόγω τραυματισμού!) άνοιξε το σκορ, με κεφαλιά.

Ο Πλατανιάς, βλέποντας τις φάσεις του να καταλήγουν στο βρόντο, προσπάθησε μετά το 75' να προστατεύσει το γκολ που είχε πετύχει στο πρώτο μέρος, αλλά πιάστηκε στον ύπνο οκτώ λεπτά πριν τη λήξη. Γιατί ενώ ο Γεωργαλλίδης απέκρουσε κεφαλιά του Ρισβάνη, δε βρέθηκε συμπαίκτης του να μαζέψει τη μπάλα, με συνέπεια να τη στείλει στα δίχτυα ο Ατζαγκούν, με όλη του την άνεση.
Απολογισμός για τους Κρητικούς; Τέσσερις ισοπαλίες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Ούτε να καμαρώνουν μπορούν, ούτε να μελαγχολούν... Και για τον Παναθηναϊκό; Τέταρτη φορά που μας δείχνει, με ξεκάθαρο τρόπο, ότι έχει πολύ δρόμο μπροστά του μέχρι να σταθεί ως μεγάλη ομάδα στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Γιωργαλλίδης, Φαϊσκα, Ιντζίδης, Φερνάντεζ, Ράφαελ, Τέτε, Σιώπης, Μπέλιτς (60' Αγκιλέρα), Γουνδουλάκης (89' Πόποβιτς), Ναζλίδης (46' Μοράλ), Τόρες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Νάνο, Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Λαγός, Αμπεΐντ, Πράνιτς (80' Καρέλης), Ζέκα (71' Ατζαγκούν), Ντίνας (58' Μπαϊράμι), Μπεργκ.

Η βαθμολογία
(εκκρεμεί ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος):

Ολυμπιακός 12,
Καλλονή και ΠΑΟΚ 9,
Αστέρας και Εργοτέλης 6,
Πανιώνιος, Βέροια, Παναθηναϊκός και Πανθρακικός 5,
Ατρόμητος, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς και Ξάνθη 4,
ΟΦΗ και Απόλλων 3,
Λεβαδειακός 2,
Αρης 1.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.