Αποκλεισμός-καταστροφή για τον Παναθηναϊκό

Ο Πλατανιάς ήταν ο μεγάλος νικητής του προημιτελικού με τον Παναθηναϊκό, αφού κατάφερε και απέκλεισε τους «πράσινους» με το γκολ του Αναστασάκου (87’).Διαμαρτύρονται για καθαρό πέναλτι που δεν τους δόθηκε οι «πράσινοι», που έχασαν ακόμη ένα στόχο και το μόνο που τους απέμεινε, είναι η πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος που οδηγεί στα play off.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο κάνοντας… αναγνωριστικές κινήσεις. Πάσινγκ γκέιμ γύρω-γύρω από την περιοχή, αλλά χωρίς ουσία.

Ο Πλατανιάς είχε μία ελαφρά υπεροχή στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά ακολούθως, το ματς ισορρόπησε. Ποιοτικά, διεξάγονταν ένα τραγικό παιχνίδι και ελλείψει όμορφων συνδυασμών, δεν φαίνονταν εύκολο να μπει κάποιο γκολ. Η μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο 45λεπτο ήταν μια αντεπίθεση των «πράσινων» στο 25’ με τον Σο να δίνει στον αμαρκάριστο Τοτσέ, ο οποίος έπιασε «αέρα» και έχασε την ευκαιρία. Το 0-0 του ημιχρόνου ήταν απόλυτα φυσιολογικό αφού οι δύο ομάδες, έκαναν συνολικά 4 σουτ κι αυτά, κακά…

Το δεύτερο ημίχρονο είχε άλλη εικόνα από το πρώτο. Ο ρυθμός ήταν πιο «ζωντανός» και ο Πλατανιάς, παραλίγο να κάνει την ζημιά στο 49’. Ο Ναζλίδης έβγαλε μόνο του τον Ονιέμα αλλά αυτός νικήθηκε από τον Καπίνο στο τετ α τετ χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να προηγηθεί αλλά ο Μάνταλος έκλεισε τα μάτια σε καθαρό πέναλτι, όταν ο Κάστελς ανέτρεψε τον Μαυρία(58’). Οι Κρητικοί ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 65’ Κρητικοί έχασαν ακόμη μια ευκαιρία, με τον Μαραγκουδάκη να σουτάρει άστοχα από την γωνία της μικρής περιοχής.

Ο Μαραγκουδάκης στο 69’ απείλησε και πάλι αλλά ο Καπίνο απομάκρυνε με το χέρι το… μυτάκι του επιθετικού του Πλατανιά. Ο Αναστασιάδης αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα, ρίχνοντας στο ματς και δεύτερο φορ (Αναστασάκο στο 71’).

Το παιχνίδι πήρε φωτιά και ο προπονητής των Κρητικών δικαιώθηκε για την χρυσή του αλλαγή, αφού στο 87’, ο Αναστασάκος από κοντά πέτυχε το γκολ που οδήγησε την ομάδα του στα προημιτελικά της διοργάνωσης πετυχαίνοντας μία μεγάλη πρόκριση.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.