Ιστορικό τρεμπλ! από την Μπάγερν...

Ποιος να συγκριθεί μαζί της... Η Μπάγερν τα σάρωσε όλα και έγραψε ιστορία, αφού έγινε η πρώτη γερμανική ομάδα που κατακτά το τρεμπλ! Η Μπάγερν κατέκτησε και το κύπελλο Γερμανίας, στην πιό επιτυχημένη χρονιά στην ιστορία της. Η Στουτγκάρδη το... πάλεψε για να της κλέψει το όνειρο και ο Γιουπ Χάινκες αφήνει την Βαυαρία με την ανάμνηση της... διαστημικής ομάδας.

Οι Βαυαροί χαλάρωσαν στο τέλος, έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του Λαμπαντία να απειλήσει, αλλά με το 3-2 έφτασαν τα 16 κύπελλα στην ιστορία τους! Η παράδοση ήταν... τρελά με το μέρος της Μπάγερν, αφού σε εννέα ραντεβού κυπέλλου με την Στουτγκάρδη, μετρούσε 8 νίκες και μόλις μια ήττα. Η ποιότητα της Μπάγερν ξεδιπλώθηκε στον αγωνιστικό χώρο, έφτασε εύκολα στο 3-0 με την  Στουτγκάρδη που τα έπαιξε όλα για όλα στο τέλος να μένει με την... ανάμνηση της προσπάθειας. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Σβαϊστάιγκερ ισοφάρισε τον παίκτη με τα περισσότερα κύπελλα Γερμανίας (6), τον Ορκάν. 

Εσωσε ο Νόιερ και πήρε τα πάνω της!

Η Μπάγερν μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, Ριμπερί και Ρόμπεν έκαναν ό,τι ήθελαν στο ματς και έφταναν εύκολα στην εστία του Ούλριχ. Βέβαια, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στην Στουτγκάρδη, αλλά το γυριστό σουτ του Μαξίμ δεν βρήκε στόχο. Ενα καλό σουτ του Ριμπερί και μια καλή προσπάθεια του Ρόμπεν δεν βρήκαν στόχο. Η Στουτγκάρδη πάντως απάντησε με μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, ο Νιντερμάιερ όμως νικήθηκε από δοκάρι και Νόιερ! Κάπου εκεί η Μπάγερν ανέβασε ρυθμό και στο 30' ζήτησε σωστά πέναλτι, αλλά την κλωτσιά του Τάσι στον Ρόμπεν ο διαιτητής δεν την είδε... Βέβαια, διόρθωσε το λάθος του στο 35' όταν σε ένα σπρώξιμο του Τραορέ στον Λαμ έδωσε την παράβαση. Ο Μίλερ δεν αστόχησε και έδωσε στην ομάδα του το προβάδισμα. 

Η Μπάγερν είχε τρελό ρυθμό, ο Γκόμες στο 45' έχασε τρελή ευκαιρία, αλλά... ανταπέδωσε στο 48'. Σούπερ ασίστ πάρε βάλε του Λαμ, επειτα από μεγάλη ενέργεια του Ρόμπεν και ο φορ της Μπάγερν πέτυχε το 2-0! Οι Βαυαροί ήταν το απόλυτο αφεντικό, συνέχισαν την πίεση και στο 61' ο Γκόμες σημείωσε το 3-0. Αυτή τη φορά ο Μίλερ ήταν που έφυγε από τα δεξιά και έδωσε έτοιμο τέρμα! 

Τα έδωσε όλα για την ανατροπή!

Κάπου εκεί η Στουτγκάρδη βγήκε όλη μπροστά, η Μπάγερν χαλάρωσε... επικίνδυνα και με τον Οκαζάκι έβαλε δύσκολα στους Βαυαρούς. Έτσι, στο 71' ο Χάρνικ με κεφαλιά μείωσε σε 3-1. Η Μπάγερν αγχώθηκε, η Στουτγκάρδη πίεσε και στο 81' είχαμε το δεύτερο γκολ του Χάρνικ, ο οποίος με διπλή προσπάθεια και έπειτα το δοκάρι του Οκαζάκι πέτυχε το 3-2.

Απο κει και πέρα, η ομάδα του Λαμπαντία έπαιξε φουλ επίθεση, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει την τρελή ανατροπή! To τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους παίκτες της Μπάγερν να σηκώνουν στα χέρια τον Χάινκες και να του δείχνουν έτσι την ευγνωμοσύνη τους για μια... τρελή σεζόν γεμάτη κούπες. Ο 68χρονος έκανε τον γύρο του θριάμβου, αλλά μόνο... στεγνός δεν βγήκε, αφού Νόιερ και Μπόατενγκ τον... κέρασαν μπύρες!

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.