Showtime from Γιάννης Αντετοκούνμπο

 Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μπορούσες να καταλάβεις από πολύ νωρίς ότι έβλεπε αυτό το ματς με σοβαρότητα, όπως βλέπει και τους αγώνες των Milwaukee Bucks.

Ντρεπόταν, ναι ντρεπόταν, όμως μόλις πάτησε παρκέ έγινε ο Greek Freak που όλοι ξέρουμε.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπαιξε μέχρι και άμυνα, έκοψε ένα σουτ, πριν βάλει το πρώτο του καλάθι και κάνει αμέσως μετά δυο εκπληκτικά καρφώματα που έδωσαν στο κοινό της Νέας Ορλεάνης την ευκαιρία να τον αποθεώσει.

Oι Αμερικανοί τον αποθεώνουν, τον θαυμάζουν και ζητούν συνεχώς μία συνέντευξη μαζί του. Ο αστέρας των Μπακς μίλησε στο Complex και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε τόσο στο γεγονός πως πλέον θα έχει για συμπαίκτες που αθλητές που θαύμαζε μικρός, όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, όσο και στο σχόλιο που έκανε για εκείνον ο μέχρι πρότινος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα.

Για την συμμετοχή του στο All Star Game: "Είμαι χαρούμενος, είμαι ενθουσιασμένος που θα λάβω μέρος στο All Star Game. Eίναι απολαυστικό και μόνο το γεγονός πως θα έχω για συμπαίκτες τους Τζέιμς, Μπάτλερ, Ίρβινγκ και ΝτεΡόζαν, έχοντας και την δυνατότητα να συναναστραφώ και με έναν παίκτη όπως ο Κάρι. Μικρότερος, παρακολουθώντας το πρωτάθλημα του ΝΒΑ, ήταν παίκτες που θαύμαζα και τώρα παίζω μαζί τους".

Για τους ανθρώπους που θαυμάζει: "Θαυμάζω τον Μπάρακ Ομπάμα και εντυπωσιάστηκα όταν στην πρόσφατη επίσκεψη του στην χώρα μου, στην Ελλάδα, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ χρησιμοποίησε εμένα ως παράδειγμα σκληρής δουλειάς".

Για τον χαρακτήρα του: "Είμαι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που του αρέσει να κάνει απλά πράγματα, όπως το να πηγαίνει σινεμά για να βλέπει ταινίες. Είμαι χαλαρός τύπος. Μου αρέσει να περνώ χρόνο με την οικογένεια μου και τους δικούς μου ανθρώπους. Είναι πολλά τα παιχνίδια στο ΝΒΑ, είναι συνεχόμενα τα ταξίδια και προσπαθώ να βρίσκω χρόνο να ξεκουράζομαι.

Για το στυλ του: "Το στυλ μου, το ντύσιμο μου, ίσως να μην είναι το καλύτερο που υπάρχει, αλλά το προσέχω και πιστεύω πως όσο περνά ο καιρός βελτιώνομαι, βελτιώνω το image μου".

Για τους στόχους των Μπακς φέτος: "Έχουμε καλό μομέντουμ, έχουμε σημειώσει τρεις σερί νίκες και ο ξεκάθαρος στόχος μας είναι να περάσουμε στα playoffs της Ανατολής. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τα καταφέρουμε".

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.