Ιδέες για να εκπλήξετε ευχάριστα την σύντροφό σας

Βάλτε λίγο «αλατοπίπερο» στη σχέση σας μέσα από μικρές αναπάντεχες εκπλήξεις! Μια μακροχρόνια σχέση για να διατηρήσει τη γοητεία της… πρέπει να κρατηθεί ζωντανή και διασκεδαστική.

Το «απρόβλεπτο» είναι αυτό που μπορεί να εξιτάρει τη φαντασία και να σας φέρει πιο κοντά με τον/ τη σύντροφό σας. Απομακρυνθείτε από τη ρουτίνα, αναβιώστε τον έρωτά σας και αποδείξτε έμπρακτα την αγάπη σας…

Κάντε μια έκπληξη… στην κοπέλα σας!

Μαγειρέψτε της ένα δείπνο

Ανάψτε μερικά κεριά, στρώστε ένα όμορφο τραπέζι και μαγειρέψτε κάτι δοκιμασμένο στην κουζίνα. Δεν είναι ώρα για πειραματισμούς! Βάλτε λίγη μουσική και δημιουργήστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Αν δεν έχετε ιδέα από κουζίνα… παραγγείλτε κινέζικο ή ζητήστε από ένα κοντινό εστιατόριο να σας φτιάξει κάτι ιδιαίτερο. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πείτε «Σ ‘αγαπώ».

Κλείστε δυο εισιτήρια… για εξωτερικό

Προγραμματίστε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμα και σε ένα ρομαντικό μέρος της Ελλάδας. Πείτε της να ετοιμάσει βαλίτσες, χωρίς να της πείτε το λόγο, και… κάντε της έκπληξη! Ακόμα και τέσσερις ημέρες διασκέδασης και χαλάρωσης θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Σημαντικό είναι να οργανώσετε πλήρως το ταξίδι, ώστε να βρίσκονται όλα υπό έλεγχο.

Στείλτε της λουλούδια στη δουλειά

Πρόκειται για μια αιφνιδιαστική κίνηση που δεν θα την περιμένει. Στείλτε μια ανθοδέσμη στη δουλειά της και δώστε της να καταλάβει ότι την σκέφτεστε διαρκώς! Αν δεν έχετε πάρει άδεια, μπορείτε να την παραδώσετε και μόνοι σας, συνδυάζοντας το γεγονός με ένα ραντεβού ή μια βόλτα για μερικά λεπτά. Αυτό σίγουρα θα της φτιάξει την ημέρα…

Κάντε της δώρο… μια συνεδρία σε spa

Προτιμήστε κάτι ιδιαίτερο, όπως να τη στείλετε σε ένα spa! Είτε πρόκειται για δυο ώρες ή για περισσότερες… το spa αποτελεί το απόλυτο δώρο χαλάρωσης για μια γυναίκα. Υπάρχουν και μέρη, στα οποία μπορείτε να απολαύσετε μασάζ για ζευγάρια. Αν δεν έχετε τα χρήματα για να κλείσετε κάτι τέτοιο, φερθείτε αυθόρμητα και κάντε της μασάζ με αιθέρια έλαια στο σπίτι σας.

Σχεδιάστε το μπάνιο της… σαν βασιλικό

Μετά από μια κουραστική ημέρα… τι καλύτερο από ένα ζεστό ντουζ μέσα σε ειδυλλιακή ατμόσφαιρα; Τοποθετήστε γύρω από το μπάνιο μερικά κεριά, βάλτε απαλή μουσική και ρίξτε μέσα στο νερό του μπάνιου: ροδοπέταλα, άλατα και έλαια. Πρόκειται για μια έκπληξη που δύσκολα θα ξεχάσει η κοπέλα σας!

Κρύψτε παντού σημειώσεις αγάπης!

Τοποθετήστε σημειώματα με ένα «Σε σκέφτομαι» ή ένα «Σ’ αγαπώ» μέσα στο πορτοφόλι της, το αμάξι, την τσάντα ή το ψυγείο. Ανακαλύψτε μοναδικές κρυψώνες του σπιτιού σας και τοποθετήστε μερικά “post it” με ερωτικά μηνύματα. Θυμηθείτε τα ραβασάκια στο σχολείο και πόσο μεγάλη ήταν η έκπληξη στα μάτια τους!

Κλείστε ένα δωμάτιο σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο

Βρείτε ένα ωραίο ξενοδοχείο στην πόλη σας και αφήστε της μήνυμα τον αριθμό του δωματίου… για να σας βρει εκεί μετά τη δουλειά! Στολίστε το χώρο με λουλούδια, παραγγείλτε μερικά γλυκά και cocktails και περάστε μια αξέχαστη βραδιά. Μην ξεχάσετε να φέρετε από το σπίτι ένα cd με χαλαρή μουσική και μερικά κεριά για να φτιάξετε ατμόσφαιρα…

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.