Bερνίκια: Χρώματα για Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018

Χρώματα,υφές-και-σχέδια:-Όλες-ανυπομονούμε-να δούμε-τα-νέα-χρώματα-στα-βερνίκια-νυχιών-ειδικά όταν έρχεται η άνοιξη. Η-πιο-χαρούμενη-εποχή-του χρόνου-μας-φτιάχνει-την-διάθεση,-μας-γεμίζει-με υπέροχα αρώματα και πολλά χρώματα.

Τα έντονα χρώματα και οι διάφορες υφές στα βερνίκια νυχιών δεν λείπουν και φέτος από τις παλέτες όλων των γνωστών οίκων. Παράλληλα όμως, τα άχρωμα-nude νύχια είναι μια κομψή πρόταση που μπορεί να υιοθετήσει κάθε γυναίκα.

Οι προτάσεις είναι πολλές και καλύπτουν όλες τις περιστάσεις και όλα τα στυλ:

• Βερνίκια σε παστέλ αποχρώσεις όπως ροζ, γαλάζιο, πράσινο της μέντας ή του φιστικιού, κίτρινο, κοραλλί, πορτοκαλί, λιλά και άλλα.

• Βερνίκια σε nude αποχρώσεις όπως μπεζ, κρεμ και απαλό ροζ.

• Βερνίκια σε λευκό χρώμα – ημιδιαφανές λευκό (milky) ή αδιαφανές λευκό.

• Βερνίκια σε έντονα χρώματα όπως πορτοκαλί, φούξια, μπλε, πράσινο, τιρκουάζ, κόκκινο, κίτρινο, κοραλλί και άλλα.

• Βερνίκια με glitter σε όλο το νύχι, σε ένα μόνο νύχι, σε περίτεχνα σχέδια ή γαλλικό.

• Βερνίκια με μεταλλικές υφές, όσο πιο πολύ καθρεφτίζει το βερνίκι τόσο πιο trendy.

• Βερνίκια neon σε διάφορες αποχρώσεις όπως ροζ, κίτρινο, μπλε και άλλα.

• Συνδυασμός 2 χρωμάτων με γαλλικό, με μισό-μισό νύχι, με half moon και άλλα.

• Ombre νύχια σε διάφορες αποχρώσεις.

Τί πρέπει να κάνετε με τα νύχια σας;

Τα αποτελέσματα διάφορων μελετών για την υγιεινή των χεριών είναι πραγματικά σοκαριστικά. Μία από τις μεγαλύτερες εστίες μικροβίων είναι αναμφισβήτητα τα χέρια σας.

Οι παλάμες, τα δάχτυλα, τα νύχια σας έχουν εκατομμύρια βακτήρια. Το συχνό πλύσιμο των χεριών και η σωστή και όχι υπερβολική χρήση αντιμικροβιακών προϊόντων είναι γνωστή.

Κάτι που πολλές γυναίκες δεν ξέρουν είναι ότι το μήκος των νυχιών παίζει σημαντικό ρόλο στην καθαριότητα των χεριών. Συγκεκριμένα μελέτες έχουν αποδείξει ότι στα νύχια υπάρχουν αρκετοί μύκητες και βακτήρια τα οποία πολλαπλασιάζονται με ταχύ ρυθμό.

Όσο πιο μακριά είναι τα νύχια σας τόσο μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα, καθώς οι μικροοργανισμοί μπορούν πιο εύκολα να προσεγγίσουν τη συγκεκριμένη περιοχή.

Αποφύγετε λοιπόν τα μακριά νύχια κυρίως για λόγους υγιεινής. Τέλος μην ξεχνάτε ότι τις περισσότερες φορές τα νύχια σε ένα κανονικό μέγεθος, είναι πιο κομψά από εκείνα που έχουν μεγάλο μήκος.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.