Tάσεις καλοκαιρινού μακιγιάζ

Οι τάσεις που είναι in τώρα και ταιριάζουν στις περισσότερες. Γιατί το μακιγιάζ μπορεί ν' αλλάζει κάθε εποχή, αλλά η διάθεση σου να γοητεύσεις παραμένει πάντα η ίδια.

Το γκλίτερ:

δεν υπάρχει γυναίκα που να μην δείχνει ακόμη πιο λαμπερή με το γκλίτερ! Αν θέλεις να κάνεις ακόμη πιο εντυπωσιακό το μακιγιάζ σου τότε δεν έχεις παρά να επενδύσεις στο γκλίτερ και το καλοκαίρι. Πρόσεξε μόνο να το φορέσεις στην βραδινή σου έξοδο γιατί για μια πρωινή σου εμφάνιση δεν είναι ο,τι καλύτερο. Το γκλίτερ δεν βγαίνει ποτέ εκτός και αυτό για τον λόγο πως κάνει το βλέμμα σου πιο λαμπερό από ποτέ. Τόλμησε να το φορέσεις και σε γυμνό βλέφαρο ή ακόμη και με κόκκινα χείλη.

Ροζ χείλη:

το λατρεμένο girlie pink ή baby pink κραγιόν ταιριάζει στις περισσότερες. Φυσικά και εδώ αρκεί να "παίξεις" με τις αποχρώσεις για να βρεις αυτή που σου ταιριάζει. Το ροζ είναι ένα γλυκό χρώμα που σου ταιριάζει είτε έχεις ανοιχτόχρωμη είτε έχεις σταρένια επιδερμίδα και το βασικό είναι να βρεις τις αποχρώσεις που σουταιριάζουν.

Αν είσαι ξανθιά οι ροζ αποχρώσεις με χρυσό shimmer αλλά και το απαλό ροζ χρώμα στα χείλη, σου ταιριάζει πολύ. Αν είσαι καστανή οι πιο έντονες ροζ αποχρώσεις και οι σχεδόν φούξια αποχρώσεις είναι ιδανικές για εσένα. Γενικά το πιο πλούσιο χρώμα σου ταιριάζει καλύτερα. Αν είσαι μελαχρινή τότε προτίμησε τις πιο σκούρες αποχρώσεις του ροζ , με καφέ-ροζ τόνους για να αναδείξεις τέλεια την ομορφιά σου.

Μπρόνζερ:

Οι νέες τάσεις της μόδας και φέτος όπως εξάλλου συμβαίνει διαχρονικά κάθε χρόνο τέτοια εποχή μας θυμίζουν πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το μαγικό μπρόνζερ στο μακιγιάζ του καλοκαιριού. Το μπρόνζερ φέτος μπορεί να σταθεί και μόνο του σε αψεγάδιαστη επιδερμίδα και ταιριάζει στις περισσότερες. Και εδώ φυσικά το βασικό είναι να μην το παρακάνεις.

Το μπρόνζερ που θα διαλέξεις εξαρτάται από την απόχρωση της επιδερμίδας σου. Αν μείνεις στους 2 τόνους διαφοράς (του φυσικού σου χρώματος από το σκούρο που θέλεις να πετύχεις) είσαι μια χαρά. Πριν το αγοράσεις και κυρίως πριν το εφαρμόσεις κάνε ένα τεστ σε ένα σημείο του προσώπου σου που δεν φαίνεται πολύ για να σιγουρευτείς ότι δεν θα έχεις διχρωμίες!

Το μπρόνζερ θα χαρίσει με ένα πέρασμα να χαρίσει ηλιοκαμένη όψη στην επιδερμίδα σου. Άπλωσε το στα ζυγωματικά το μέτωπο αλλά και την μύτη για φυσικό αποτέλεσμα. Αν είσαι ξανθιά διάλεξε ένα με ροζ-χρυσούς τόνους, ενώ αν είσαι καστανή οι πιο ροδακινί- χρυσοί τόνοι θα αλλάξουν ολόκληρο το πρόσωπο σου.

Φυσική ομορφιά:

Στα σόου της Stella McCartney είδαμε το πιο διαχρονικό τρεντ που δεν είναι άλλο από τη φυσική ομορφιά.

Το μακιγιάζ όπως βλέπουμε στην φωτογραφία γίνεται πιο φυσικό και αντιπροσωπεύει την γενικότερη τάση που μας θέλει ολοένα πιο φυσικές και όμορφες χωρίς ...πολλά πολλά. Αν θέλεις να τονίσεις με το μακιγιάζ σου κάποιο σημείο του προσώπου σου φρόντισε να είναι ένα μόνο. To τρεντ κυριάρχησε στα σόου των οίκων Marni, M.Jacobs και Gucci και ταιριάζει σε όλες.

Για να το πετύχεις θα πρέπει να έχεις τέλεια επιδερμίδα με απαλό τελείωμα πούδρας και με μια μπεζ σκιά στα βλέφαρα, λίγη διάφανη μάσκαρα και ένα απλό χρώμα στα χείλη θα εντυπωσιάσεις με την ομορφιά σου.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.