Eνα γοητευτικό µακιγιάζ ..

Εµπιστευτήκαµε τη γήινη, ελληνική οµορφιά της Έλενας και σας προτείνουµε ένα γοητευτικό µακιγιάζ στην πρωινή και τη βραδινή του εκδοχή!

Πρωί

Βήµα 1  Η βάση έγινε µε µέικ απ για σατινέ και φυσικό αποτέλεσµα και λίγη πούδρα για να σβήσει η γυαλάδα. Το κονσίλερ έδωσε φως κάτω από τα µάτια.
Βήµα 2  Στα µάτια χρησιµοποιήθηκαν σκιές σε –ιδανικές για το πρωί– απαλές, µπεζ - σοµόν αποχρώσεις που τονίστηκαν µε µάσκαρα για όγκο.
Βήµα 3  Προστέθηκε ένα διακριτικό λιπ γκλος στα χείλη και τέλος εφαρµόστηκε το ρουζ για να τονιστούν τα «µήλα» σε ισορροπία µε την ένταση του υπόλοιπου µακιγιάζ.

Βράδυ

Βήµα 1  Για ένταση στα µάτια χρησιµοποιήθηκε ένας συνδυασµός από αποχρώσεις του µπεζ, γκρι και µπορντό. Το περίγραµµα έγινε µε µαύρο µολύβι.
Βήµα 2  Εφαρµόστηκε ένα µέικ - απ για οµοιόµορφο αποτέλεσµα, λίγη πούδρα και κονσίλερ για έξτρα φως στα µάτια. Τα χείλη αναδείχτηκαν µε κραγιόν και λιπ γκλος σε ροζ - λιλά απόχρωση για να ταιριάξουν µε τις σκιές τόσο ώστε να µην είναι έντονα και να δοθεί η έµφαση στα µάτια.

Γενικά μπορείτε να..

 Ζωήρεψε τε τα χείλη σας με έντονα χρώματα σε φλούο πορτοκαλί, κοραλλί, ροδί και πρόσθεσε γκλος ή άφησε τα ματ για διαφορά.
Αν πάλι τα προτιμάτε nude, διάλεξτε μόνο ένα παλ γκλος. Το παιχνίδι περνάει στα μάτια και επιλέγετε... παρτίδα ανάλογα με τη διάθεση σος: σε τόνους του χρυσού με smoky εφέ, με γκλίτερ σε μπλε ή πράσινο ως λεπτομέρεια ή σε όλο το πάνω βλέφαρο και αϊλάινερ με μολύβι για ένταση.Τα πορτοκαλί, ροζ και μπλε χρίζονται απλά εντυπωσιακά! Όσο για το λευκό, διάλεξτε  ως σκιά ή ως μολύβι, συνδύασε το με μάσκαρα και κάνετε statement!

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.