Αποκτήστε ένα μοντέρνο λουκ

Eνα μοντέρνο γήινο λουκ. Δείτε πώς θα πετύχετε το λουκ step by step:

Επιδερμίδα
Το φον ντε τεν, το κονσίλερ και η πούδρα είναι τα τρία μαγικά όπλα που θα χαρίσουν αλαβάστρινη όψη στην επιδερμίδα σας. Χρησιμοποιήστε τα με αυτή τη σειρά για να δημιουργήσετε αψεγάδιαστη βάση πριν το μακιγιάζ.

Μάτια
Τελειοποιήστε το σχήμα των φρυδιών σας αφαιρώντας τις ατίθασες τριχούλες με το τσιμπιδάκι. Στη συνέχεια χτενίστε τα προς τα πάνω με το βουρτσάκι και γεμίστε τα με μια ειδική μάσκαρα ή σκιά ένα δύο τόνους πιο σκούρα από το φυσικό τους χρώμα.

Απλώστε σε όλο το άνω βλέφαρο καφέ ματ σκιά και δημιουργήστε μια μοντέρνα διχρωμία υπογραμμίζοντας το κάτω με γκρι μολύβι. Ολοκληρώστε με καφέ μάσκαρα.

Χείλη
Ένα απαλό κραγιόν είναι ό,τι πρέπει γι΄ αυτό το λουκ. Προτιμήστε ένα με ματ υφή για να είστε στη μόδα, μόνο όμως αν τα χείλη σας είναι λεία και απαλά. Καλό είναι να το αποφύγετε εάν είναι σκασμένα ή έχουν πτυχώσεις.

Μάγουλα
Επιλέξτε ένα βερικοκί ρουζ και απλώστε το κυκλικά με ένα φαρδύ πινέλο. Πριν το χρησιμοποιήσετε, τινάξτε το ώστε να φύγει η περιττή ποσότητα.

Νύχια
Τα καφέ βερνίκια αυτή τη σεζόν κλέβουν καρδιές. Απαρνηθείτε για λίγο τις κλασικές κόκκινες αποχρώσεις, πείτε «ναι» στα γήινα χρώματα και αποκτήστε το διαβατήριο για down to earth εμφανίσεις.

Top beauty tip
Για να προστατέψετε τα νύχια σας από τη φθορά, πριν περάσετε στο χρώμα, απλώστε μια ειδική προστατευτική βάση, που τα διατηρεί υγιή και ανθεκτικά.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.