«Χρυσή» πρωτιά για την Μπιγιονσέ με 115 εκατ. δολάρια

Αλλη μια «χρυσή» πρωτιά κατάφερε η Μπιγιονσέ, που ανακηρύχθηκε ως η πιο ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια για το 2014, σύμφωνα με μια νέα λίστα του Forbes, εκτοπίζοντας από το βάθρο της τη βασίλισσα της ποπ Μαντόνα.

Με αποδοχές που υπολογίζεται πως φτάνουν τα 115 εκατ. δολάρια, ποσό διπλάσιο σε σύγκριση με τα έσοδά της το 2013 η τραγουδίστρια σκαρφάλωσε άνετα από την τέταρτη θέση στην πρώτη, αφήνοντας πίσω της τις διάσημες ομότεχνές της.

Η Μπιγιονσέ που φέτος έχει σαρώσει στις λίστες του Forbes, έγινε τον Ιούλιο το πιο πλούσιο άτομο όλης της σόουμπιζ αφήνοντας πίσω τον μπασκετμπολίστα Λε Μπρον Τζέιμς, την Οπρα Γουίνφρεϊ και την Ελεν Ντε Τζενέρις ενώ μαζί με τον άντρα της είναι το πιο ακριβοπληρωμένο ζευγάρι της μουσικής βιομηχανίας. «Η Μπιγιονσέ πραγματοποίησε 95 συναυλίες κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής κερδίζοντας κατά μέσο όρο 2,4 εκατομμύρια δολάρια ανά πόλη» επεσήμανε το Forbes επικαλούμενο τα δεδομένα που έχει συγκεντρώσει το περιοδικό Pollstar.

Ακόμη, το άλμπουμ της τραγουδίστριας της R&B που κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο και οι συμφωνίες για χορηγίες και διαφήμιση με μεγάλες εταιρείες αύξησαν τα έσοδά της επιπλέον, εξασφαλίζοντάς της την πρωτιά.

Τέιλορ Σουίφτ και Πινκ

Στη δεύτερη θέση έρχεται η τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ, που έχει ετήσια κέρδη 64 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ η τραγουδίστρια της ποπ Πινκ ανέβηκε από την όγδοη θέση στην τρίτη με έσοδα 52 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Ριάνα με έσοδα 48 εκατομμυρίων ευρώ και η Κέιτι Πέρι, που κέρδισε περίπου 40 εκατομμύρια δολάρια, συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα της ετήσιας κατάταξης.

Τέλος, η Λέιντι Γκάγκα έπεσε από τη δεύτερη θέση που κατείχε το 2013 στην ένατη με απολαβές ύψους 33 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ η Μαντόνα, που είχε καταλάβει πέρυσι την πρώτη θέση, δεν κατάφερε φέτος να εξασφαλίσει μία θέση στη δεκάδα.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.