Lady Gaga: «Έλληνες, είμαστε υπερήφανοι για την πατρίδα σας»

Η τραγουδίστρια εκθείασε τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, μιλώντας τυλιγμένη με την ελληνική σημαία - Πλήθος επωνύμων στο ΟΑΚΑ. Η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga ενθουσίασε τους θαυμαστές της, που έσπευσαν να την απολαύσουν το βράδυ της Παρασκευής.

Η πολυαναμενόμενη συναυλία «ArtRave: The Artpop Ball Tour», που είναι μέρος παγκόσμιας περιοδείας της που ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου από το Ντουμπάι,  ξεκίνησε με 20 λεπτά καθυστέρηση.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Ολυμπιακού Σταδίου λίγο μετά της 9 το βράδυ  και τραγούδησε για τα «τερατάκια» της, φορώντας τα εκκεντρικά σύνολά της, αποζημιώνοντας τους θαυμαστές της, οι οποίοι την περίμεναν από νωρίς το απόγευμα έξω από τον συναυλιακό χώρο.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το ΟΑΚΑ δεν κατάφερε να γεμίσει για την εκκεντρική σταρ, η Lady Gaga συγκίνησε όσους έσπευσαν να τη δουν όταν τυλίχθηκε με την ελληνική σημαία και άρχισε να εκθειάζει τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, μιλώντας για την Ακρόπολη.

«Έλληνες, να ξέρετε ότι είμαστε υπερήφανοι για την πατρίδα σας», είπε, απευθυνόμενη στους θαυμαστές της η τραγουδίστρια.

Η Lady Gaga έφτασε στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 20:00, ενώ λίγη ώρα αργότερα άρχισαν να καταφτάνουν στο Ολυμπιακό Στάδιο και πολλοί επώνυμοι, μεταξύ των οποίων η Νικολέττα Ράλλη και η Άννα Πρέλεβιτς.

Μάλιστα, στη συναυλία βρέθηκε και η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ από τους πρώτους θαυμαστές της τραγουδίστριας που πήγαν στο Ολυμπιακό Στάδιο για τη συναυλία ήταν και η Κατερίνα Παναγοπούλου, η σύζυγος του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, η απαγωγή του οποίου  είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

H ντίβα της ποπ μουσικής αποχώρησε από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», στο οποίο διαμένει, λίγο πριν τις 19:30 της Παρασκευής, φορώντας ένα λευκό φόρεμα και μια τιάρα στο κεφάλι, ωστόσο, τα «τερατάκια» -όπως η ίδια αποκαλεί τους θαυμαστές της- βρίσκονταν έξω από τον συναυλιακό χώρο από νωρίς το απόγευμα.

Πολυπληθείς ουρές είχαν σχηματισθεί σε κάθε είσοδο του ΟΑΚΑ και θαυμαστές όλων των ηλικιών περίμεναν υπομονετικά πολλές ώρες μέχρι να περάσουν μέσα και να καθίσουν στις θέσεις τους.

Την ίδια ώρα, αυξημένα ήταν και τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τον συναυλιακό χώρο, ενώ η Τροχαία είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή είσοδος των οχημάτων στο ΟΑΚΑ, καθώς και η κυκλοφορία στους γύρω δρόμους.

Τέλος, για όσους, δεν είχαν προλάβει να τυπώσουν την αγαπημένη τους σταρ σε μπλουζάκια, πάγκοι με τη Lady Gaga σε t-shirt και σε διάφορες εμφανίσεις της ήταν επίσης διαθέσιμοι.

Η Lady Gaga φαίνεται πως μαγεύτηκε από τη χώρα μας κι έτσι ακύρωσε την πτήση αναχώρησής της, που ήταν προγραμματισμένη για τα ξημερώματα Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ποπ σταρ αποφάσισε να μείνει και το Σάββατο στην Αθήνα, προκειμένου να απολαύσει μία βόλτα στο κέντρο και στην αγορά της πρωτεύουσας. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να επισκεφθεί και το Μουσείο της Ακρόπολης, επιθυμία που είχε εκφράσει πριν έρθει στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί, ακόμη, ότι τα ελληνικά «τερατάκια» όπως αποκαλεί η ίδια τους θαυμαστές της, χθες είχαν κατακλύσει το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στο οποίο διαμένει, όμως η ντίβα δεν αποχωρίστηκε την πολυτελή της σουίτα. Για το λόγο αυτό, η Lady Gaga ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για σήμερα, στη μεγάλη συναυλία.

Οπως δήλωσε, ο υπεύθυνος της διοργάνωσης, η ποπ σταρ θα αναχωρήσει για το ΟΑΚΑ γύρω στις 15:00 με 15:30, καθώς το κέντρο σήμερα θα είναι αποκλεισμένο λόγω συγκέντρωσης στην πλατεία Συντάγματος στις 17:00 και της κεντρικής συναυλίας, με συμμετοχές σημαντικών καλλιτεχνών, που θα ακολουθήσει.

Η Lady Gaga θα κάνει τις τελευταίες πρόβες πριν τη μεγάλη βραδιά και θα ελέγξει τα συστήματα ήχου, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για το μοναδικό σόου, που υπόσχεται να χαρίσει στους Ελληνες θαυμαστές της.

Μεταξύ άλλων, στο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας την περίμενε μια έκπληξη, μιας και οι υπεύθυνοι την υποδέχθηκαν με μια… σοκολατένια Καρυάτιδα!

«What a kind Hotel The Grand Bretagne, welcoming me with a Bronze white chocolate Kariatida and matching Macaroons and chocolates, the female powerful support columns dating back centuries of architecture, most famous in Athens on the porch of Erechtheion on the Acropolis», έγραψε η Gaga αναρτώντας φωτογραφία της μικρής της «φίλης» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που σε μετάφραση σημαίνει «Τι ευγενικό εκ μέρους του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια να με υποδεχθεί προσφέροντάς μου μια Σοκολατένια, μπρούτζινη λευκή Καρυάτιδα που συνδυασμένη με Macaroons και σοκολάτες. Οι θηλυκές κολώνες στήριξης που έρχονται από το βάθος των αιώνων στην αρχιτεκτονική, οι πιο διάσημες στην Αθήνα που κοσμούν την εξωτερική πλευρά του Ερέχθειου στην Ακρόπολη».

Μάλλον με τον τρόπο αυτό, βρήκε την ευκαιρία να… γευτεί – μεταφορικά και κυριολεκτικά - τα υψηλής τεχνικής δημιουργήματα του αρχαίου ελληνικού κόσμου, μιας και ακύρωσε την προγραμματισμένη επίσκεψή της στην Ακρόπολη.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.