I See Music: Ρεκόρ για την Μπιγιονσέ

Η Μπιγιονσέ ανέβασε μέσω της υπηρεσίας του I tunes ολόκληρο το νέο της άλμπουμ με τίτλο «I See Music, I Don’t Just Hear It». Εκτός από καλή φωνή και γυμνασμένο κορμί, η Μπιγιονσέ έχει, όπως φαίνεται, και επιχειρηματικό μυαλό.

Με μια κίνηση ματ την περασμένη Παρασκευή η 32χρονη τραγουδίστρια ανέβασε μέσω της υπηρεσίας του I tunes ολόκληρο το νέο της άλμπουμ με τίτλο «I See Music, I Don't Just Hear It», που περιέχει 14 τραγούδια και 17 βίντεο.

Πουλώντας 828.778 ψηφιακά αντίτυπα μέσα σε μόλις τρεις μέρες η τραγουδίστρια έσπασε όλα τα ρεκόρ κερδίζοντας τον θαυμασμό του κοινού αλλά και του καλλιτεχνικού χώρου.

Το visual άλμπουμ της Μπιγιονσέ πραγματώθηκε μακριά από τα μάτια του Τύπου κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της όπως και τα γυρίσματα των κλιπς που έγιναν ανάμεσα σε συναυλίες της κυρίως σε εξωτικά μέρη.

Σε ένα μάλιστα από αυτά εμφανίζεται και η μόλις ενός έτους κόρη της, Blue Ivy, ενώ σε ένα άλλο τραγουδάει ντουέτο με τον ράπερ σύζυγό της Jay Z. Εκτός όμως από οικογενειακές στιγμές, η Μπιγιονσέ μοιράζεται με τους φαν της και πιο σέξι στιγμιότυπα, αφήνοντας ελεύθερο όλο τον ερωτισμό της. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Μail», το βιντεοκλίπ της για το τραγούδι Blow που είναι γεμάτο από σεξουαλικά υπονοούμενα και στο οποίο η Μπιγιονσέ υποδύεται μια ιερόδουλη, ενόχλησε τους συλλόγους γονέων που διαμαρτυρήθηκαν στο I tunes.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.