Books: Tί να διαβάσω στην παραλία ?

Θέλετε κάτι χαλαρό για το καλοκαίρι που να μη σας οδηγεί σε βαθυστόχαστες σκέψεις και αβυσσαλέες αναζητήσεις σε σχέση με το πώς θα βγούμε από την κρίση ή πώς ο Κούντερα ζει, αυτός μας οδηγεί;

Ε ναι βέβαια! Είναι καλοκαίρι κι είναι οι διακοπές σας!

Crime baby Crime…

Η αστυνομική λογοτεχνία είναι η βολικότερη κατηγορία μέσα στην οποία μπορείτε να κινηθείτε, ευχάριστα, ξεκούραστα μα…αδρεναλινούχα.

Τίτλοι Τέλους , Πέτρος Μάρκαρης: ο κλασικός κι αγαπημένος αστυνόμος Χαρίτος που προσπαθεί να εξιχνιάσει τη δολοφονία του Μακρίδη, Έλληνα από τη Γερμανία σε μια Αθήνα υπό κατάρρευση και μια ατμόσφαιρα γνώριμη και αιχμηρή.

Αστυνομία, Jo Nesbo: ο Σκανδιναβός super star του crime, συχνός επισκέπτης της Καλύμνου, θα σας πάρει από το χέρι κι απ’τον καύσωνα θα σας οδηγήσει στο ψυχρό Όσλο όπου ένας δολοφόνος σκοτώνει αστυνομικούς και αφήνει τα πτώματα σε τόπους ανεξιχνίαστων εγκλημάτων. Η αστυνομία χρειάζεται τον πιστό και δίκαιο Χάρι Χόλε. Σα να βλέπετε Breaking Bad…

Σκοτεινή πλευρά, Ian Rankin: ο νέος επιθεωρητής των εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας, Μάλκομ Φοξ αναλαμβάνει τη διερεύνηση του αστυνομικού Τζέιμι Μπρεκ, ο οποίος είναι βουτηγμένος στη βρομιά αλλά κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει. Καθώς ο Φοξ ερευνά, ανακαλύπτει πολλά επικίνδυνα μυστικά, μα κι έναν βίαιο φόνο.

Για μια χούφτα βινύλια, Χίλντα Παπαδημητρίου: η δολοφονία του συλλέκτη δίσκων βινυλίου θα οδηγήσει τον αστυνόμου Νικολόπουλο σε μια περιπέτεια χαρακτηριστικής ατμόσφαιρας, γεμάτη αναφορές στη μουσική, σε δίσκους , στον Dylan, στον Cash και πολλούς άλλους.

Αν είστε λάτρεις των υποθέσεων μυστηρίου, των ανεξιχνίαστων ιστοριών και των μπερδεμένων υποθέσεων τότε σας έχουμε 4 επιλογές αστυνομικών μυθιστορημάτων για να διαλέξετε. Ψάξαμε.. βρήκαμε... τις καλύτερες για εσάς εύκολα και γρήγορα. Μπείτε και εσείς και αναζητήστε τις δικές σας ιστορίες επιλέγοντας αυτή που σας αρέσει μέσα από μία μεγάλη ποικιλία.

«Έγκλημα στη Βουδαπέστη», του Vilmos Kondor, απ΄τις εκδόσεις Κέδρος.

«Σέρλοκ Χολμς: Το λαγωνικό των Μπάσκερβιλ»,του Sir Arthur Conan Doyle, απ΄τις εκδόσεις Ερατώ.

«Το γυάλινο κλειδί», του Dashiell Hammett, απ΄τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

«Το στίγμα της προδοσίας», του Paul Johnston, απ΄τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Advertisement

Ο ΚΑΙΡΟΣ

© 2024 dailyfun.gr all rights reserved.