Peugeot Exalt Concept με υβριδικό σύστημα

Peugeot: Το Exalt Concept θα κάνει πρεμιέρα στο Πεκίνο. Φέρει υβριδικό σύστημα με συνολική ισχύ 340 PS. Το email έφυγε κατά λάθος από τα κεντρικά της εταιρίας και έφτασε σε όλο τον κόσμο.

Το ολοκαίνουργιο τετράθυρο concept της Peugeot επρόκειτο να αποκαλυφθεί στην έκθεση του Πεκίνου αλλά ο δαίμων του email μας επιτρέπει να το δούμε πριν και από του Κινέζους!

Δεν πειράζει. Ετσι μπορούμε να θαυμάσουμε το Γαλλικό πρωτότυπο που λέγεται ότι θα φορέσει το κινητήριο σύνολο Hybrid4 με βενζινοκινητήρα αλλά και ηλεκτρική μονάδα και συνολική απόδοση 340 ίππων!

Όταν η Skoda λανσάρει την Octavia Coupe θα βρει στο δρόμο της έναν αντίπαλο από τη Γαλλία και συγκεκριμένα από την Peugeot.
Η μάρκα με σήμα το λιοντάρι θα παρουσιάσει στην έκθεση του Πεκίνου (το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου) το πρωτότυπο Exalt.

Πρόκειται για ένα 4θυρο coupe, με μήκος κοντά στα 4,7 m. και ύψος μόλις 1,31 m. Το αυτοκίνητο έχει στυλιστικές επιρροές από το επίσης πρωτότυπο Onyx.

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι έχουμε μπροστά μας τον προπομπό του 508 Coupe, με ημερομηνία λανσαρίσματος στις αγορές έως το 2016.

Το Exalt Concept προσφέρει πολυτελές εσωτερικό (με δέρμα και ξύλο) και θέσεις για τέσσερις επιβάτες. Πιθανόν στην έκδοση παραγωγής να προστεθεί άλλη μία.

Η Peugeot ανακοίνωσε την παρουσία του υβριδικού συστήματος Hybrid4, με βενζινοκινητήρα και συνολική ισχύ 340 PS. Δεν αποκλείεται να περιλαμβάνει τον 1.6 turbo βενζίνης που εξοπλίζει διάφορα μοντέλα του Ομίλου PSA Peugeot Citroen.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στις 10 Απριλίου.